ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θ.Ρωμανίδης: «Από επιλογή μου σταμάτησε η συνεργασία με τον Μ.Σεφερλή – Δεν άντεχα άλλο»

«Η συνεργασία μας ήταν τυχαία»

Θ.Ρωμανίδης: «Από επιλογή μου σταμάτησε η συνεργασία με τον Μ.Σεφερλή – Δεν άντεχα άλλο»

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία τους.

Αρχικά ανέφερε: «Η συνεργασία μας ήταν τυχαία. Είναι αυτό που λέω: τη σωστή στιγμή να είσαι στο σωστό μέρος και να δεις τον σωστό άνθρωπο. Έτσι λοιπόν, όταν ο Μάρκος έκανε τον Ηλία του 16ου στο θέατρο Μινώα, από τύχη μας σύστησε ένας κοινός γνωστός και «δέσαμε». Και ξέρετε γιατί; Γιατί εκτίμησε ότι πήγα να παίξω έναν ρολάκο μισή σελίδα, που δεν ήθελε κανείς να παίξει. Εγώ, όμως, το δέχτηκα γιατί εμένα με ενδιαφέρει η συμμετοχή και όχι η ποσότητα. Εννοείται ότι όσο μεγαλύτερη ην συμμετοχή τόσο μεγαλύτερη η χαρά, αλλά δεν είναι το παν για εμένα. Έτσι λοιπόν γνωριστήκαμε κι έμεινα με κάποια διαλείμματα, 16 χρόνια δίπλα του. Μία εξαίρετη συνεργασία, που μόνο καλό μου έκανε. Έμαθα δίπλα του την κωμωδία όσο μπορείς να πεις ότι τη μαθαίνεις. Τους κώδικές της, όμως, μου τους δίδαξε και θα τον ευχαριστώ αιωνίως για αυτό».

Όταν ρωτήθηκε «ήταν επιλογή σας να σταματήσετε να συνεργάζεστε;», ο Θοδωρής Ρωμανίδης απάντησε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ναι, επιλογή μου. Δεν άντεχα άλλο. Οι παραστάσεις του Μάρκου, όπως έχω πει, είναι με τρελές απαιτήσεις. Δεν άντεχα άλλο σωματικά βασικά, αλλά ήθελα και περισσότερο χρόνο για τη φαμίλιά μου. Έρχονταν τα παιδιά από τις ΗΠΑ, όπου ζουν, μαζί με τα εγγόνια και εγώ τα έβλεπα ελάχιστα. Επίσης, δεν μπορούσα να κάνω κι άλλα πράγματα, όπως τηλεόραση ή κινηματογράφο. Φεύγαμε για μεγάλες περιοδείες. Λείπαμε μεγάλα διαστήματα. Έτσι πήρα την απόφαση να διαζευχτούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.