ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Θ.Τζάνης: «Ένα παιδί για να μεγαλώσει θέλει την μητέρα του και τον πατέρα του» (βίντεο)

«Αν ο γιος μου ερχόταν και μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος»

Θ.Τζάνης: «Ένα παιδί για να μεγαλώσει θέλει την μητέρα του και τον πατέρα του» (βίντεο)

Ο τραγουδιστής Θάνος Τζάνης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για την τεκνοθεσία και τον γάμο ομοφυλόφιλων τονίζοντας πως «ένα παιδί για να μεγαλώσει θέλει την μητέρα του και τον πατέρα του».

«Αν ο γιος μου ερχόταν και μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος. Δεν περιμένω όλοι οι άνθρωποι να συμφωνήσουν μαζί μου, έχω τις δικές μου απόψεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος θα χαρακτηρίσει τον εαυτό του συντηρητικό, δηλώνοντας πως έχει μεγαλώσει με τις αρχές της θρησκείας, της πατρίδας και της οικογένειας.

«Ένα παιδί, αν το έχεις κοντά σου, θα μεγαλώσει με την δική σου κατεύθυνση», είπε και συνέχισε:

«Θα ήθελα να δω τον γιο μου να παντρεύεται και να κάνει οικογένεια. Δεν ασχολούμαι καθόλου με τις δουλειές του σπιτιού. Ευτυχώς η γυναίκα μου “κρατάει το σπίτι”. Μου αρέσει να με φροντίζει η γυναίκα μου, να τα βρίσκω έτοιμα», είπε.

«Στέλνω την αγάπη μου», ήταν απάντησή του στη Ναταλία Γερμανού, όταν η παρουσιάστρια και πρώην σύντροφός του τού έστειλε «χαιρετίσματα» από τον αέρα της εκπομπής της για τα σχόλιά του.

Την… αγάπη του έλαβε και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μέσα από την εκπομπή της δήλωσε ότι έγινε γνωστός μέσα από τη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.