ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Θ.Τζάνης για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους: «Ένα παιδί πρέπει να έχει μπαμπά και μαμά – Δίκιο έχει η εκκλησία»

«Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή όμως το ζήτημα του παιδιού είναι λιγάκι διαφορετικό»

Θ.Τζάνης για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους: «Ένα παιδί πρέπει να έχει μπαμπά και μαμά – Δίκιο έχει η εκκλησία»

Ο Θάνος Τζάνης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, τοποθετήθηκε ως προς το θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Καταρχάς, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Ένα παιδί πρέπει να έχει μπαμπά και μαμά. Φυσικά ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, σέβομαι τα πάντα. Όμως το ζήτημα του παιδιού για μένα λιγάκι διαφορετικό».

Στη συνέχεια, η ρεπόρτερ της εκπομπής είπε: «Η εκκλησία είπα ότι τα παιδιά από ομόφυλους γονείς δεν θα βαπτίζονται. Θα περιμένουν να μεγαλώσουν τα παιδιά και να πάρουν εκείνα την απόφαση εάν θέλουν να βαπτιστούν ή όχι», στο οποίο ο Θάνος Τζάνης απάντησε: «Δίκιο έχει η εκκλησία, εγώ είμαι με την εκκλησία. Θες γιατί έτσι τα έμαθα, θες γιατί αυτό πιστεύω, θες γιατί αυτό νιώθω, θες γιατί πιστεύω πολύ στον Θεό; Αυτό πιστεύω και εγώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το πώς θα αντιδρούσε εάν το παιδί του του έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο, ο Θάνος Τζάνης τόνισε: «Θα προσπαθούσα να κάνω κάτι. Θα σεβόμουν την επιθυμία του φυσικά, αλλά θα ήμουν αντίθετος φυσικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.