ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θ.Βισκαδουράκης: «Δεν το έχω πει ποτέ – Χάσαμε το πρώτο μας παιδί με την σύζυγό μου»

«Δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω όλο αυτό»

Θ.Βισκαδουράκης: «Δεν το έχω πει ποτέ – Χάσαμε το πρώτο μας παιδί με την σύζυγό μου»

Ο ηθοποιός και πλέον περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική, Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική του πορεία ενώ παράλληλα έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την οικογένειά του.

«Θα σας πω κάτι που δεν το ‘χω πει ποτέ στην τηλεόραση… το πρώτο παιδί το «χάσαμε» με την Κατερίνα. Εγώ πρωτόγνωρα συναισθήματα, η γυναίκα μου να κλαίει.

Είμαστε σε πολύ γνωστό μαιευτήριο και κατεβαίνει ένας Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θυμάμαι το όνομά του αλλά ήταν γιατρός, ανοίγει μία εφημερίδα και με βλέπει αφίσα: ο Θανάσης Βισκαδουράκης περιμένει το πρώτο του παιδί… Και εμείς είχαμε μόλις «χάσει» το παιδί», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Κάνει έτσι ο υπουργός, με κοιτάζει και μου λέει: εσύ είσαι; Του λέω: ναι… αλλά πρέπει να βγω έξω να μου ευχηθούν «να ζήσει».

Το μόνο που τον παρακάλεσα ήταν: φυγαδεύστε τη γυναίκα μου με ένα αυτοκίνητο κι εγώ θα βγω από την άλλη πόρτα», εξομολογήθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Βγήκα έξω και τους είπα: σας ευχαριστούμε πολύ, όλα πήγαν πολύ καλά, η Κατερίνα είναι μια χαρά. Παπά κανονικό, παραμύθια. Αλλά αυτός είναι ηθοποιός και έτσι επιβιώνεις», αποκαλύπτει ο Θανάσης Βισκαδουράκης και οι περιγραφές του σοκάρουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Κατερίνα ήταν σε πολύ δύσκολη θέση, εγώ δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Για τις γυναίκες είναι πάρα πολύ δύσκολο, νιώθουν ότι απέτυχαν», ανέφερε στο τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.