ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θάνος Πετρέλης: Η συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο – «Αγαπώ τους Έλληνες»

«Είχα πάει στον Λευκό Οίκο, γνώρισα και έκανα μια χειραψία με τον Τραμπ»

Θάνος Πετρέλης: Η συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο – «Αγαπώ τους Έλληνες»

Για τη διασκέδαση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και την εμπειρία του από την Αμερική μίλησε ο Θάνος Πετρέλης σε συνέντευξή του. 

Ανάμεσα σε όσα δήλωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα απρόοπτα που του έχουν συμβεί επί σκηνής, τη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και για τον τρόπο που του αποκάλυψε η σύζυγός του, Σοφία, ότι θα αποκτήσουν παιδί.

«Μου έχει τύχει την ώρα που είμαι στην σκηνή να με φωνάζουν και να μου λένε στο αυτί το πρόβλημα τους. Μου έχουν πετάξει μαζί με τα λουλούδια και ένα σφηνοπότηρο. Όταν τραγουδάω και είμαστε κάπως στριμωχτά στην πίστα μου έχει τύχει να με… χουφτώσουν» είπε αρχικά ο Θάνος Πετρέλης.

«Η διασκέδαση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει. Κόσμος χόρευε πάνω στα τραπέζια και πάνω στην σκηνή με τον τραγουδιστή. Τώρα έχει χαθεί η επαφή του καλλιτέχνη με τον κόσμο γιατί με τα πoπ ακούσματα υπάρχει περισσότερο η εικόνα και όχι ο ήχος. Δεν ισχύει ότι στην Αμερική σπάνε πιάτα διασκεδάζοντας. Μπορεί να ανεβεί κάποιος στο stage με μονοδόλλαρα και να κάνει την λεγομένη “χαρτούρα”. Είχα πάει στον Λευκό Οίκο, γνώρισα και έκανα μια χειραψία με τον Τραμπ και μας είπε “αγαπώ τους Έλληνες”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.