ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά η πλήρως εμβολιασμένη Κατερίνα Καραβάτου

Η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε ούτε μέσω Skype στην εκπομπή

Θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά η πλήρως εμβολιασμένη Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου διαγνώστηκε για δεύτερη φορά θετική στον κορωνοϊό και απουσίαζε ξανά από την εκπομπή.

Η παρουσιάστρια βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα», την οποία παρουσιάζει με τη Μαρία Ηλιάκη κι ανέφερε πως η υγεία της αντί να βελτιωθεί, επιδεινώθηκε. Δεν κατάφερε να βγει ούτε καν μέσω ζωντανής σύνδεσης στο Skype, σε αντίθεση με χθες. Όπως είπε χαρακτηριστικά, στους συνεργάτες της, η επιδείνωση ξεκίνησε από το Σάββατο το βράδυ.

«Σήμερα θα σας έρθω τηλεφωνικά. Δεν είμαι το ίδιο καλά με χθες, υπήρχε μια επιδείνωση το βράδυ, γι’ αυτό και δεν μπορώ να είμαι μαζί σας σήμερα, οπότε θας σας απολαύσω από την τηλεόραση. Έγινε μια κατάσταση από χθες το βράδυ, που δεν είναι καλή και συνεχίζεται. Νομίζω είναι άλλες δυο τρεις μέρες ακόμα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Από τα μηνύματα που λαμβάνω κιόλας, έτσι συμβαίνει στους περισσότερους που νοσούν», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παρουσιάστρια είχε νοσήσει ξανά τον περασμένο Νοέμβριο, λίγο μετά το διαζύγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη και τον θάνατο της μητέρας της. Τότε η Μαρία Ηλιάκη είχε κάνει λόγο για «απανωτά χτυπήματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.