ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θυμάστε την «κοντή» από το «Παρά πέντε»; – Δείτε πως είναι σήμερα 18 χρόνια μετά (φωτο)

Σχεδόν αγνώριστη η Κατερινα Θεοχάρη, 18 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στη σειρά

Θυμάστε την «κοντή» από το «Παρά πέντε»; – Δείτε πως είναι σήμερα 18 χρόνια μετά (φωτο)

Σχεδόν 18 χρόνια έχουν περάσει από την περίοδο που το «Παρά πέντε» προβαλλόταν στην τηλεόραση.

Η Γαρυφαλλιά, η «κοντή» νύφη της Θεοπούλας που την απεχθανόταν, είναι από τις ηθοποιούς που δεν δίνουν συχνά συνεντεύξεις και δεν συμμετέχουν σε τηλεοπτικά πρότζεκτ.

Ωστόσο, η Κατερίνα Θεοχάρη, όπως ονομάζεται η ηθοποιός, είναι ενεργή στα social media. Το Instagram προφίλ της μετρά 14,2 χιλιάδες ακολούθους και η ίδια αναρτά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, φωτογραφίες της.

Σήμερα, η εμφάνισή της δεν θυμίζει σε πολλά τη Γαρυφαλλιά του «Παρά Πέντε». Η ίδια έχει αποχωριστεί τα κοντά σγουρά μαλλιά της και πλέον τα έχει μακριά και ίσια.

Δείτε φωτογραφίες της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.