TikToker αποκαλύπτει το «πραγματικό» πρόσωπο της JLo – Το «μυστικό» της δεν ήταν το ελαιόλαδο (φωτο-βίντεο)

Xρήστης του TikTok «τσάκωσε» τη σταρ να λέει ψέματα και φρόντισε να αποκαλύψει την αλήθεια

TikToker αποκαλύπτει το «πραγματικό» πρόσωπο της JLo – Το «μυστικό» της δεν ήταν το ελαιόλαδο (φωτο-βίντεο)

Η Τζένιφερ Λόπεζ ισχυριζόταν μέχρι σήμερα πως το μυστικό πίσω από την «τέλεια» επιδερμίδα της κρύβεται στην κουζίνα όλων των νοικοκυρών.

Συγκεκριμένα, η Λατίνα σταρ είχε ερωτηθεί από το κοινό της για τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί και διατηρεί το δέρμα της σε άψογη κατάσταση, με την ίδια να απαντά πως το μοναδικό πράγμα που βάζει στο πρόσωπό της εκτός από αντιηλιακό και ενυδατική κρέμα, είναι το ελαιόλαδο.

«Είναι ένα μυστικό που χρησιμοποιώ όλα αυτά τα χρόνια, γιατί πραγματικά λειτουργεί. Το ελαιόλαδο. Επίσης, ένα πράγμα που θα παρότρυνα όλους να κάνουν από την ηλικία των 15 ετών, ακόμη και νεότεροι, είναι να φοράνε αντηλιακό κάθε μέρα», έλεγε κάποτε στην Page Six.


Βλέποντας τις φωτογραφίες που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζένιφερ Λόπεζ, το δέρμα της φαίνεται αλαβάστρινο και λαμπερό, χωρίς την παραμικρή ρυτίδα.

Ωστόσο, ένας χρήστης του TikTok «τσάκωσε» τη σταρ να λέει ψέματα και φρόντισε να αποκαλύψει την αλήθεια με ένα βίντεο στον λογαριασμό του.

@needthedeets Did you see that? #jenniferlopez #fyp #fypシ #fypage #foryou #foryoupage #foryourpage #trending #viral #celebrity #entertainment ♬ original sound – NeedTheDeets


Σε αυτό, αποδεικνύει στο κοινό πως το πραγματικό μυστικό πίσω από την τέλεια επιδερμίδα της Τζένιφερ Λόπεζ είναι… τα φίλτρα του Instagram!

Mάλιστα, σε ένα story που είχε αναρτήσει η Λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιός, το φίλτρο δεν «έπιασε» καλά, καθώς η ίδια κουνιόταν, με αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται το «πραγματικό της πρόσωπο». Όπως ήταν αναμενόμενο, τα εν λόγω στιγμιότυπα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Μετά το συγκεκριμένο βίντεο, όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές της αντέδρασαν και άφησαν σχόλια κάτω από την ανάρτηση του TikToker, λέγοντας πως η Λόπεζ δεν έπρεπε να κρύψει την εικόνα της. λοπεζ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
λοπεζ1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.