ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το «αντίο» της Ε.Βιτάλη στον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

«Άγγελε, αδερφούλη μου, 40 χρόνια δεν χωριστήκαμε σχεδόν ποτέ»

Το «αντίο» της Ε.Βιτάλη στον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Η Ελένη Βιτάλη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον αδερφό της που έφυγε από τη ζωή έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με προβλήματα υγείας.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Βιτάλη θέλησε να μοιραστεί ορισμένα λόγια ψυχής με τους διαδικτυακούς της φίλους και να εκφράσει με τρόπο σπαρακτικό το ύστατο χαίρε στον αδελφό της. Την μακροσκελή της ανάρτηση, δε, συνόδευσε με μια εικόνα από τον αείμνηστο δικό της άνθρωπο.

Το σπαρακτικό μήνυμα

«Άγγελε, αδερφούλη μου, 40 χρόνια δεν χωριστήκαμε σχεδόν ποτέ. Κάθε μέρα και νύχτες ολόκληρες γελάσαμε κάναμε όνειρα και είχαμε αυτό που μας έκανε αδέρφια, ψυχή μου. Δεν περνάμε σχεδόν τίποτε πολύ στα σοβαρά! Ξέρω πως πέρναγες εδώ και 4 μήνες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα. Όμως εχτές, μετά από τόσες αιμοκαθάρσεις, κάποια στιγμή που η Ελένη κοιμόταν, χίλια κομμάτια από την κούραση, πήρα την καρέκλα τσαούσα και ήρθα δίπλα σου».

Του Χριστού τα πάθη πέρασες καρδιά μου

«Δεν προσπάθησα να σε βγάλω από τον λήθαργο, μόνο καθόμουν δίπλα σου, προσεχόμουν το Πάτερ Ημών συνέχεια χαδεύοντας το κεφαλάκι σου. Όμως εσύ καμιά αντίδραση, μόνο βαθιά και δύσκολη αναπνοή. Κάποια στιγμή σε ρώτησα αν θέλεις να κοιμηθείς κι εκείνη την στιγμή άρπαξες το χέρι μου, άνοιξες τα ματάκια σου, με κοίταξες συνειδητά όμως το βλέμμα σου έμεινε έτσι και ξεψύχησες στα χέρια μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έβαλα τις φωνές, ξύπνησε η Ελένη, όμως εσύ δεν θα ξυπνήσεις ξανά σ’ αυτόν τον κόσμο να με πάρεις τηλέφωνο όπως κάθε μέρα! Του Χριστού τα πάθη πέρασες καρδιά μου. Καλό παράδεισο να έχεις και καλή αντάμωση στον παράδεισο που θα περιμένεις εμένα κι όλους μας, αδερφούλη μου» καταλήγει η Ελένη Βιτάλη στην τρυφερή της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.