ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Το απίστευτο ποσό που πήρε ο Youtuber Konilo για ένα βίντεο 5 δευτερολέπτων

«Μπορείς από το youtube σε έναν μήνα να βγάλεις, 1.000, 4.000, 6.000 ευρώ»

Το απίστευτο ποσό που πήρε ο Youtuber Konilo για ένα βίντεο 5 δευτερολέπτων

Ο Konilo, ή Στέλιος Νικολιδάκης όπως είναι το πραγματικό του όνομα, αποκάλυψε ότι κατάφερε να βγάλει ένα απίστευτο χρηματικό ποσό με ένα βίντεο 5 δευτερολέπτων.

Ο Στέλιος Νικολιδάκης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αποκάλυψε ότι έφτασε στο σημείο να λαμβάνει μέχρι και 4.000 ευρώ για ένα story.

«Μπορείς από το youtube σε έναν μήνα να βγάλεις, 1.000, 4.000, 6.000 ευρώ. Εγώ 10.000 ευρώ σε έναν μήνα δεν έχω καταφέρει να βγάλω ακόμα, αλλά μπορεί και 10.000.

Τα περισσότερα χρήματα που έχω βγάλει από δουλειά ήταν 4.000 ευρώ για ένα στόρι 5 δευτερολέπτων που ήμουν στην τουαλέτα».

Ο Konilo αναφέρθηκε στην απόφασή του να κάνει το χόμπι του κύριο επάγγελμα: «Είναι αξιοσημείωτο ότι έχω καταφέρει να κάνω αυτή τη δουλειά δέκα χρόνια. Ξεκίνησα στην ΑΣΟΕ και σατίρισα ένα διαφημιστικό της σχολής.

Το πήρα το πτυχίο και αφού το πήρα είπα ότι θα γίνω επαγγελματίας ΥouΤuber. Τότε, οι γονείς μου μού έλεγαν να το σκεφτώ ξανά. Δεν ήταν κανένας μαζί μου, γιατί ήταν κάτι εντελώς καινούργιο», είπε.

Όσο για τις απολαβές του από το YouTube αποκάλυψε: «Θυμάμαι την πρώτη μου χορηγία. Είχα βγάλει χρήματα για ένα iphone που πήρα. Τώρα και συντηρώ τον εαυτό μου και έχω φτιάξει και μια ομάδα που με βοηθάει να κάνουμε ακόμα καλύτερο υλικό.»

Και συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολο όταν γίνεσαι γνωστός απότομα. Πρέπει να μάθεις να αντιμετωπίζεις τον κόσμο και να θυμάσαι ότι αυτό είναι δουλειά και δεν είσαι super hero».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.