ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Το «Γ. Γεννηματάς» εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν και για τον Μανώλη Μαυρομμάτη

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», σήμερα Τρίτη (9.4.24).

Ο τραγουδιστής εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς», καθώς οι γιατροί δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε αποσωλήνωση.

«Ο κ. Κόκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικης Θεραπείας διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν του «Γ. Γεννηματάς».

Παράλληλα, το «Γ. Γεννηματάς» εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν και για τον Μανώλη Μαυρομμάτη, ο οποίος νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο. Ο γνωστός δημοσιογράφος βγήκε από τη ΜΕΘ και πλέον νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

«Ο κ. Μαυρομμάτης, νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας σε καλή κατάσταση υγείας», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης, μάλιστα, τις τελευταίες ώρες δέχεται επισκέψεις συγγενών και φίλων που εδώ και περίπου 50 ημέρες αγωνιούσαν για την πορεία της υγείας του.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που τον επισκέφτηκαν ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιώργος Αυτιάς, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη παραμένει διασωληνωμένη και σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.