Στις υποκλοπές έρχεται το μεγάλο «μπαμ«...

«Το χάσαμε το κορμί»: Οι φωνογραφίες της Σίντνεϊ Σουίνι με το νέο της σύντροφο Σκούτερ Μπράουν (φώτο)

Το ζευγάρι μετρά οκτώ περίπου μήνες σχέσης

«Το χάσαμε το κορμί»: Οι φωνογραφίες της Σίντνεϊ Σουίνι με το νέο της σύντροφο Σκούτερ Μπράουν (φώτο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η Σίντνεϊ Σουίνι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες με το νέο της σύντροφο Σκούτερ Μπράουν από την παρουσία τους στο μουσικό φεστιβάλ Stagecoach στην Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι μετρά οκτώ περίπου μήνες σχέσης.

Ανάμεσά τους ήταν μία φωτογραφία στην οποία ο 44χρονος μάνατζερ κρατά κοντά του τη Σουίνι, καθώς ποζάρουν μαζί με πλήθος κόσμου γύρω τους, λήψεις από photo booth, όπου οι δυο τους κάνουν αστείες γκριμάτσες, αλλά και ένα στιγμιότυπο με την ηθοποιό να έχει σκαρφαλώσει στους ώμους του Μπράουν κατά τη διάρκεια συναυλίας που παρακολούθησαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Η ανάρτηση της Σουίνι έρχεται δύο περίπου εβδομάδες, αφότου ο Μπράουν επισημοποίησε τη σχέση τους στο Instagram, δημοσιεύοντας μία κοινή ασπρόμαυρη φωτογραφίας τους.

Η Σουίνι και ο Μπράουν άρχισαν να βγαίνουν τον Σεπτέμβριο του 2025, έχοντας γνωριστεί στον γάμο του Τζεφ Μπέζος και της Λόρεν Σάντσεζ στη Βενετία το καλοκαίρι.

Οι δυο τους εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι-χέρι στο Λος Άντζελες, καθώς έφευγαν από μια γκαλερί μαζί με φίλους τους, πυροδοτώντας τις φήμες για ειδύλλιο ανάμεσά τους. Πηγή είχε δηλώσει στο PEOPLE τους επόμενους μήνες ότι τα πράγματα γίνονταν σοβαρά.

«Ο Σκούτερ και η Σίντνεϊ είναι πολύ καλά μαζί και τα πράγματα ανάμεσά τους πηγαίνουν εξαιρετικά. Έχουν σχέση και τα πράγματα είναι σοβαρά», είχε αναφέρει η πηγή.

Ο Μπράουν υπήρξε παντρεμένος από το 2014 μέχρι το 2021, ενώ έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του.

Από την άλλη, η Σουίνι έβαλε τέλος στο αρραβώνα της με τον επιχειρηματία Τζόναθαν Νταβίνο τον Μάρτιο του 2025, έπειτα από σχεδόν επτά χρόνια σχέσης.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.