ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τομ Κρουζ: Ποια είναι η πανέμορφη 36χρονη Ρωσίδα που του έκλεψε την καρδιά (βίντεο-φωτο)

Ο 61χρονος πρωταγωνιστής του «Mission Impossible» εμφανίστηκε σε πάρτι μαζί με την καλλονή σύντροφο του

Τομ Κρουζ: Ποια είναι η πανέμορφη 36χρονη Ρωσίδα που του έκλεψε την καρδιά (βίντεο-φωτο)

Ο Τομ Κρουζ φαίνεται πως βρήκε την αγάπη στα μάτια της Ελσίνα Xαϊρόβα.

Η 36χρονη Ρωσίδα είναι κόρη διακεκριμένου Ρώσου βουλευτή και πρώην σύζυγος ενός ολιγάρχη εμπόρου διαμαντιών, η οποία κατά τη διάρκεια «της διαμάχης για το διαζύγιο έκρυψε τις τσάντες του 1 εκατομμυρίου λιρών».

Ο 61χρονος πρωταγωνιστής του «Mission Impossible» εμφανίστηκε σε πάρτι στο Mayfair του Λονδίνου μαζί με την Χαϊρόβα. «Ήταν αχώριστοι, ξεκάθαρα ζευγάρι», είπε στην «Daily Mail» ένας καλεσμένος της σχεδόν εξ ολοκλήρου ρωσικής εκδήλωσης. «Έμοιαζε να είναι κολλημένος πάνω της».

Το ζευγάρι λέγεται ότι εμφανίστηκε στο πάρτι στην πλατεία Grosvenor γύρω στις 21:00 το περασμένο Σάββατο, προς μεγάλη έκπληξη και ενθουσιασμό των καλεσμένων. Λέγεται ότι αποχώρησαν μαζί από την εκδήλωση τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Χαϊρόβα, ντυμένη με ένα μαύρο στράπλες φόρεμα με φιόγκο πόζαρε για φωτογραφίες με την Aliena Avramenko, μια πρώην διαγωνιζόμενη Miss Europe, πριν εμφανιστεί με τον γοητευτικό ηθοποιό του «Top Gun».

«Ο Κρουζ ήταν πολύ φιλικός – του ζητούσαν συνέχεια φωτογραφίες και αρνιόταν ευγενικά», είπε η πηγή. «Τελικά, ο DJ έπρεπε να κάνει μια ανακοίνωση στα ρωσικά ότι ο Τομ Κρουζ δεν ήθελε να φωτογραφηθεί. «Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας χορεύοντας με την κυρία Χαϊρόβα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.