ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τράβις Μπάρκερ: Χειροπέδες σε γυναίκα που πέρασε την προσωπική του ασφάλεια για να τον συναντήσει

Ισχυρίζεται ότι συνομιλούσαν διαδικτυακά και της είχε πει να βρεθούν

Τράβις Μπάρκερ: Χειροπέδες σε γυναίκα που πέρασε την προσωπική του ασφάλεια για να τον συναντήσει

Συνελήφθη μεγάλη θαυμάστρια του Τράβις Μπάρκερ, όταν προσπάθησε να «εισβάλει» σπίτι του, την Παρασκευή 21 Απριλίου.

Η μεγάλη φαν του ντράμερ και συζύγου της Κόρτνει Καρντάσιαν, ήθελε απεγνωσμένα να τον συναντήσει και πέρασε με το αυτοκίνητό της από την πύλη ασφαλείας της γειτονιάς του.

Πηγές από το περιβάλλον του μουσικού αναφέρουν στο TMZ ότι η γυναίκα έκανε πολλαπλές προσπάθειες να μπει στην περιφραγμένη γειτονιά του σταρ στο Λος Άντζελες. Είπαν ακόμη, ότι προσπάθησε τουλάχιστον 4 φορές να μπει, αλλά κάθε φορά την απέρριπταν. Τελικά, στην 5η προσπάθεια, πήρε την κατάσταση στα χέρια της… περνώντας την πύλη ασφαλείας.

Τότε την εμπόδισε η ιδιωτική ασφάλεια του Μπάρκερ για να συλληφθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η αγνώστων στοιχείων εισβολέας, ισχυρίστηκε κατά την ώρα της ανάκρισης, ότι πίστευε πως μιλούσε με τον Μπάρκερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το άτομο πίσω από τον λογαριασμό να της είπε να έρθει να την επισκεφτεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.