«Τρελά» λεφτά: O Kanye West πρέπει να καταβάλλει 200.000 δολ. το μήνα για διατροφή στην Kim Kardashian

Θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Γουέστ

«Τρελά» λεφτά: O Kanye West πρέπει να καταβάλλει 200.000 δολ. το μήνα για διατροφή στην Kim Kardashian

Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο των Kanye West και Kim Kardashian, με το δικαστήριο να αποφασίζει ο West να καταβάλλει στη σύντροφό του το μηνιαίο ποσό της διατροφής των 200 χιλιάδων δολαρίων.

Το πρώην ζευγάρι θα έχει από κοινού την κηδεμονία των τεσσάρων παιδιών τους, της 9χρονης North, του 6χρονου Saint, της 4χρονης Chicago και του 3χρονου Psalm.

Όσο για την κοινή περιουσία τους, θα μοιραστεί σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν συνάψει.

Η 42χρονη influencer και επιχειρηματίας και ο 45χρονος μουσικός άρχισαν να βγαίνουν το 2012 και παντρεύτηκαν το 2014. Ο γάμος τους βρέθηκε σε κρίση στο απόγειο των δημόσιων ξεσπασμάτων του West και την επιθυμία του να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η Kardashian, τότε, είχε μιλήσει ανοιχτά για τη διάγνωσή του με διπολική διαταραχή, ζητώντας από τους θαυμαστές τους «συμπόνοια», να αναγνωρίσουν την «περίπλοκη και επώδυνη» κατάστασή τους.

Τελικά, η Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021, μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου. Σε σχετικά νομικά έγγραφα, έγραφε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επιθυμώ να πάρω διαζύγιο. Έχω ζητήσει από τον Kanye να το κρατήσει ιδιωτικό, αλλά δεν το έκανε. Έχει συμβάλει σε πάρα πολλή παραπληροφόρηση σχετικά με τα προσωπικά θέματα της οικογένειάς μας και την ανατροφή των παιδιών στα social media, προκαλώντας συναισθηματική αναταραχή. Πιστεύω ότι ο τερματισμός του γάμου μας από το δικαστήριο θα βοηθήσει τον Kanye να αποδεχτεί ότι η σχέση μας τελείωσε και να προχωρήσει σε ένα καλύτερο μονοπάτι, που θα μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε πιο ήρεμα τα παιδιά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.