Tζακ Νίκολσον: Εμφανίστηκε μετά από 18 μήνες – Φήμες ότι έχει κλονιστεί η πνευματική υγεία του (βίντεο)

O τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φημολοφείται ότι ζει μόνος χωρίς φροντίδα

Tζακ Νίκολσον: Εμφανίστηκε μετά από 18 μήνες – Φήμες ότι έχει κλονιστεί η πνευματική υγεία του (βίντεο)

Ο θρύλος του κινηματογράφου Τζακ Νίκολσον εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μπέβερλι Χιλς.

O τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός επανεμφανίστηκε μετά την έντονη φημολογία οτι ζει μόνος χωρίς φροντίδα, αποτραβηγμένος σχεδόν από όλους και όλα και θα έχει την κατάληξη του πρώην γείτονα και συνάδελφου του Μάρλον Μπράντο που πέθανε μόνος.

Ο 85χρονος Νίκολσον, ένας από τους πιο διάσημους εργένηδες του Χόιλιγουντ, εθεάθη για τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2021 να παρακολουθεί τους αγαπημένους του LA Lakers μαζί με τον γιο του, Ρέι.

Είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους με τον οποίο εξακολουθεί να έχει στενές επαφές. Ο ηθοποιός φορούσε μια φόρμα και ένα μπλουζάκι, ενώ φαινόταν ατημέλητος.

Πριν από μερικούς μήνες είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα, επικαλούμενα φίλους του Νίκολσον, που μετέφεραν τις ανησυχίες τους για την κατάστασή του.

Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι ο ηλικιωμένος σταρ έχει απομονωθεί και υπήρχε ο φόβος ότι θα έχει την ίδια κατάληξη με τον Μάρλον Μπράντο που έφυγε από τη ζωή μόνος του, μετά απο μία λαμπρή καριέρα. Το πιο διάσημο ειδύλλιο του Νίκολσον, εκείνο με την Αντζέλικα Χιούστον έληξε πριν από σχεδόν 25 χρόνια.

Το βίντεο, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την DailyMail, δείχνει τον Νίκολσον να βγαίνει στο μπαλκόνι του και στη συνέχεια να κάθεται σε μια καρέκλα απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα. Την ίδια ώρα κάποια πουλιά ακούγονται να κελαηδάνε, ενώ ένα ελικόπτερο που πέρασε από το σημείο απέσπασε για λίγο την προσοχή του.

«Έχει ξεκαθαρίσει ότι το σπίτι του είναι το κάστρο του. Αλλά οι άνθρωποι εύχονται να έβγαινε από το σπίτι προκειμένου να ξέρουν ότι είναι καλά», δήλωσε ένας φίλος του, που παρέμεινε ανώνυμος, στο Radar Online τον Ιανουάριο.

«Ο Τζακ έχει επαφή με ορισμένους συγγενείς, ειδικά με τον Ρέι που είναι ο προστατευόμενός του και είναι περήφανος γι’αυτόν. Ωστόσο οι μέρες που κοινωνικοποιείται έχουν περάσει ανεπιστρεπτί», συμπλήρωσε. Η ίδια πηγή είχε δηλώσει ότι ο Νίκολσον είναι σε καλή σωματική κατάσταση αλλά «το μυαλό του έχει χαθεί».

Η τελευταία εμφάνιση του Τζακ Νίκολσον στην μεγάλη οθόνη έγινε το 2010 στο «How Do You Know» με συμπρωταγωνιστές τον Όουεν Γουιλσον και την Ρις Γουίτερσπουν. Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News και φίλος του Νίκολσον, Μπιλ Ο’ Ράιλι ανέφερε ότι είχε επισκεφτεί τον ηθοποιό ο οποίος «είναι πιο διαυγής από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών».

«Επισκέφτηκα τον Jack Nicholson πριν από λίγους μήνες. Είχα μια μακρά συνομιλία μαζί του και παρακολουθεί πολύ στενά τα No Spin News και μου είχε κάθε είδους έξυπνες ερωτήσεις», είπε ο Ο’Ράιλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι φίλος μαζί του για δεκαετίες. Είναι 85, εντάξει; Αλλά είναι πιο ευκίνητος πνευματικά από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών», συνέχισε ο πρώην παρουσιαστής του Inside Edition.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.