ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τζένιφερ Λόπεζ: Αυτή είναι η «κακή» συνήθεια που ζήτησε να κόψει ο Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ ήταν ανένδοτη σε αυτή της την επιθυμία...

Τζένιφερ Λόπεζ: Αυτή είναι η «κακή» συνήθεια που ζήτησε να κόψει ο Μπεν Άφλεκ

O Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι πλέον, ανδρόγυνο και οι… «απαιτήσεις» έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει κι εκείνη, όπως και κάθε άνθρωπος, τις ιδιαιτερότητές της κι ο ηθοποιός οφείλει να τις σεβαστεί -και αντίστροφα.

Ένα από τα πράγματα που «μισεί» η Λατίνα σταρ είναι το κάπνισμα, δηλαδή η… ένοχη απόλαυση του Μπεν Άφλεκ. Αυτός είναι και ο λόγος που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες που δείχνουν τον Χολιγουντιανό σταρ να καπνίζει, απομακρυσμένος από όλους.

Πρόσφατα μάλιστα, ο φακός των παπαράτσι τον εντόπισε να καπνίζει, ενώ έπαιρνε τον γιο του, Σάμουελ από το σχολείο του.

https://twitter.com/daily2hindi/status/1571134526692249602?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1571134526692249602%7Ctwgr%5Ed5a4f07d0b447a6e0dccece8123c39e1364a4922%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1285699%2Ftzenifer-lopez-i-kaki-sunitheia-pou-zitise-na-kopsei-o-ben-aflek-meta-ton-gamo-tous%2F

Σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι, που μίλησε στη «Marca»: «Η Τζένιφερ μισεί το κάπνισμα. Προσέχει το σώμα της και δεν πίνει, τρώει καλό φαγητό και σίγουρα δεν καπνίζει.

Ο Μπεν έχει εγκαταλείψει πολλές κακές συνήθειες, που είχε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν μπορεί να ξεφορτωθεί τα τσιγάρα. Είναι η μόνη του ευχαρίστηση και κάτι, με το οποίο η Τζένιφερ πρέπει να μάθει να ζει.

Δεν είμαι σίγουρος ποιος θα κερδίσει τη μάχη. Όλοι θα θέλαμε ο Μπεν να κόψει το κάπνισμα, αλλά εξαρτάται από εκείνον, όχι από τη Τζεν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το RadarOnline.com, η Λόπεζ ήταν ανένδοτη σε αυτή της την επιθυμία, όμως ο Άφλεκ της εξήγησε πως το να καπνίζει πού και πού από το άγχος. Παρόλα αυτά, της υποσχέθηκε να αφήσει το τσιγάρο μακριά από το σπίτι τους και να καπνίζει μόνο όταν είναι μόνος του, έξω από αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.