Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Αυτά είναι τα δώρο που χάρισαν στους καλεσμένους τους στον γάμο τους

Το ζευγάρι φρόντισε η γαμήλια δεξίωσή τους να μείνει αξέχαστη και στους καλεσμένους του

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Αυτά είναι τα δώρο που χάρισαν στους καλεσμένους τους στον γάμο τους

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ενώθηκαν για δεύτερη φορά με τα δεσμά του γάμου, το περασμένο Σαββατοκύριακο στην έπαυλη του ηθοποιού στη Τζόρτζια.

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν εντυπωσιακός, με όλες τις λεπτομέρειες να είναι προσεγμένες μέχρι τέλους. Άλλωστε, τις προετοιμασίες είχε αναλάβει ο μετρ του είδους, Κόλιν Κόουι.

Χρειάστηκαν τέσσερις μήνες και 400.000 δολάρια, σύμφωνα με την DailyMail για να ετοιμαστεί η γαμήλια δεξίωση. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε φροντίσει τα πάντα για τους καλεσμένους του.

Πιο συγκεκριμένα, φρόντισαν να μείνουν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Σαβάνα, το οποίο κόστιζε 800 δολάρια τη νύχτα. Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, οι περισσότεροι από τους καλεσμένους έφτασαν την Πέμπτη με κάποιους να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις πολυτέλειες του ξενοδοχείου μέχρι και τη Δευτέρα.

Προκειμένου να τους ευχαριστήσουν που έδωσαν το παρών σε αυτή την τόσο ξεχωριστή για εκείνους ημέρα, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ φρόντισαν να βρουν όλοι κάποια δώρα στο δωμάτιό τους.

λοπεζ

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, όλοι οι καλεσμένοι έλαβαν ένα κουτί με σοκολατάκια, διακοσμημένο με τα αρχικά του ζευγαριού. Οι γεύσεις περιλάμβαναν βατόμουρο, βανίλια Ταϊτής, αλλά και βιετναμέζικο καφέ.

«Σας ευχαριστούμε πολύ, που κάνατε τον εορτασμό του γάμου μας αυτό το Σαββατοκύριακο τόσο ξεχωριστό. Όνειρα γλυκά, J&B», έγραφε πάνω η κάρτα που συνόδευε το κουτί με τα σοκολατάκια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Eπιπλέον, στο δωμάτιο τους περίμενε και μία τσάντα, πάλι με τα αρχικά των νεόνυμφων, στο καρτελάκι της οποίας υπήρχε το όνομα του καλεσμένου, όπως φαίνεται σε ένα Instagram Story που μοιράστηκε η σύζυγος του διάσημου nail artist Tom Bachik, Liz.

tote-bags-23
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.