Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ετοιμάζονται να γιορτάσουν και πάλι τον έρωτά τους – Θα κάνουν τριήμερο «πάρτι» 

Ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες εικόνες από τις προετοιμασίες τους

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ετοιμάζονται να γιορτάσουν και πάλι τον έρωτά τους – Θα κάνουν τριήμερο «πάρτι» 

Μέσα στο Σαββατοκύριακο πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο πολυαναμενόμενος «βασιλικός» γάμος του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ.

Το ζευγάρι που αντάλλαξε πριν από έναν μήνα περίπου όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε μια κλειστή τελετή στο Λας Βέγκας, ετοιμάζεται να γιορτάσει τον έρωτά του και την επισημοποίηση της σχέσης του, σε μία μεγάλη τριήμερη εκδήλωση με τα αγαπημένα του πρόσωπα στο κτήμα του ηθοποιού στο Riceboro της Τζόρτζια.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του TMZ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες εικόνες από τις προετοιμασίες του σκηνικού του πολυαναμενόμενου γάμου.

Τα συνεργεία εργάζονται σκληρά και στήνουν μια τεράστια κατασκευή, η οποία θα συνδέεται με έναν πολύ μεγάλο διάδρομο με το κεντρικό σπίτι. Σε αυτό τον διάδρομο πρόκειται να περπατήσει η Λόπεζ φορώντας το νυφικό της.

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Κόλιν Κόουι έχει φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα των δύο σταρ. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατ. δολάρια.

Στη λίστα των καλεσμένων, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, περιλαμβάνονται ο Ματ Ντέιμον, ο Τζίμι Κίμελ, ο Κάσεϊ Άφλεκ και η Ντρέα Ντε Ματέο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περαιτέρω λεπτομέρειες για το γαμήλιο πάρτι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Η τριήμερη «γιορτή» θα ξεκινήσει με ένα δείπνο – πρόβα την Παρασκευή, με την οικογένεια του ζευγαριού και τους στενούς του φίλους και το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Την Κυριακή η εκδήλωση θα κλείσει με ένα μπάρμπεκιου και πικνίκ. Την κάλυψη του γάμου τους θα αναλάβει η Vogue.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.