ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ζουν τον απόλυτο έρωτα στην Ιταλία – Τα καυτά φιλιά του ζευγαριού στην λίμνη Κόμο

Δείχνουν ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν...

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ζουν τον απόλυτο έρωτα στην Ιταλία – Τα καυτά φιλιά του ζευγαριού στην λίμνη Κόμο

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ζουν τον απόλυτο έρωτα στην Ιταλία – Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτησε τα φιλιά τους στην λίμνη Κόμο όπου διαμένουν 

Αφού δέθηκαν με τα δεσμά του γάμου το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ζουν τον απόλυτο έρωτα τους στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη λίμνη Κόμο.

Οι Bebnifer δείχνουν ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Ο φωτογραφικός φακός τους… έπιασε να φιλιούνται παθιασμένοι κατά τη διάρκεια μια ρομαντικής βόλτας στη λίμνη Κόμο στο Menaggio, στη βόρεια Ιταλία.

Φωτογραφήθηκαν με θαυμαστέ τους

Οι κάμερες τους εντόπισαν επίσης το ζευγάρι την Πέμπτη, την ώρα που οι δύο σταρ είχαν βγει για ψώνια.

Οι νεόνυμφοι απολαμβάνουν ένα δεύτερο ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία μετά τον γάμο της 20ής Αυγούστου. Η 53χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός ήταν ντυμένη στα λευκά ενώ ο 50χρονος Μπεν Άφλεκ φορώντας ένα πουκάμισο και ένα τζιν συνόδευσε την καλή του για τα ψώνια τους.

Το ζεύγος προκάλεσε χαμό με τα κινητά και τις φωτογραφικές μηχανές να παίρνουν φωτιά από θαυμαστές που ήθελαν μια φωτογραφία τους. Οι ίδιοι φάνηκαν να απολαμβάνουν την προσοχή και την αγάπη του κόσμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.