ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τζίμι Φάλον: Μίλησε για τη Νικόλ Κίντμαν και το φλέρτ τους – Είχαν βγει ραντεβού στο παρελθόν

Η ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή του παρουσιαστή ότι είχαν βγει ραντεβού

Τζίμι Φάλον: Μίλησε για τη Νικόλ Κίντμαν και το φλέρτ τους – Είχαν βγει ραντεβού στο παρελθόν

Ο 49χρονος παρουσιαστής αναπόλησε την εκπομπή όπου η 56χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχαν βγει ραντεβού, σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του «20 ερωτήσεις: On Deadline».

Το 2015, η ηθοποιός, βραβευμένη με Όσκαρ, αστειεύτηκε για την αμήχανη γνωριμία τους στην εκπομπή του Φάλον, «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon».

Ο παρουσιαστής είχε ντραπεί από τις αποκαλύψεις της Κίντμαν για την άβολη συνάντησή τους, που έγινε viral στο διαδίκτυο.

«Η Νικόλ Κίντμαν με αιφνιδίασε εντελώς στην εκπομπή», είπε και πρόσθεσε: «Ήμασταν εκεί για να συζητήσουμε για μια ταινία της ή για κάποιο βραβείο που ήταν πιθανό να κερδίσει. Ήταν υπέροχη, φαινόταν καταπληκτική και κατά τη συζήτηση μου λέει: “Ήξερες ότι βγαίναμε;”».

Συνέχισε λέγοντας: «Πάγωσε το πρόσωπό μου. Ήταν το πιο ντροπιαστικό πράγμα».

Η ηθοποιός ανέφερε πώς ένας κοινός φίλος την πήγε στο διαμέρισμα του Φάλον στη Νέα Υόρκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θυμήθηκα ότι μου άρεσες. Όχι τώρα, είμαι παντρεμένη», είπε η Κίντμαν στον Φάλον, αναφερόμενη στον σύζυγό της, Κιθ Ούρμπαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.