ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τζον Στάμος: Αποκάλυψε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από μπέιμπι σίτερ – Παρίστανε τον νεκρό για να σταματήσει

«Ήμουν μάλλον 10 ή 11 ετών τότε. Δεν θα έπρεπε να έχω έρθει αντιμέτωπος με τέτοια συναισθήματα» είπε ο ηθοποιός

Τζον Στάμος: Αποκάλυψε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από μπέιμπι σίτερ – Παρίστανε τον νεκρό για να σταματήσει

Σε μια σκληρή αποκάλυψη προχώρησε ο Τζον Στάμος αφού όπως είπε κακοποιήθηκε σεξουαλικά από μια πρώην μπέιμπι σίτερ και παρίστανε τον «νεκρό» για να την κάνει να σταματήσει.

Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι δυσάρεστες αναμνήσεις ξύπνησαν κατά τη διάρκεια της συγγραφής των επερχόμενων απομνημονευμάτων του, If You Would Have Told Me, που θα κυκλοφορήσουν στις 24 Οκτωβρίου.

«Το θυμήθηκα ελαφρώς», είπε ο 60χρονος ηθοποιός στο People την Τετάρτη. «Ήταν πάντα εκεί, αλλά το έδιωξα μακριά, όπως κάνουν οι άνθρωποι, σωστά;».

Ενώ «ήταν πάντα στο πίσω μέρος» του μυαλού του, ο Στάμος «δεν το είπε» σε κανέναν.

«Έκανα τον νεκρό για να σταματήσει», θυμήθηκε. «Αλλά δεν ήταν εντελώς επιθετικό. Δεν ξέρω… Δεν ήταν καλό».

Ο Στάμος συνέχισε: «Ήμουν μάλλον 10 ή 11 ετών τότε. Δεν θα έπρεπε να έχω έρθει αντιμέτωπος με τέτοια συναισθήματα».

Αν και ο ηθοποιός έγραψε για την κακοποίηση στα απομνημονεύματά του, ήταν μόνο μια σελίδα επειδή δεν ήθελε το βιβλίο του να ταυτιστεί με αυτό το γεγονός.

Ο Στάμος δεν ήθελε επίσης το επίκεντρο του μυθιστορήματός του να είναι ο γάμος και το διαζύγιό του με τη Rebecca Romijn – αλλά μίλησε στο People για τον τρομερό χωρισμό τους.

«Απλά τη μισούσα», παραδέχτηκε ο Στάμος για την πρώην του. «Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο πολύ τη μισούσα και αυτό κατέστρεψε τη ζωή μου».

Ενώ θεωρούσε την ηθοποιό «διάβολο» μετά το χωρισμό τους, ο ίδιος αργότερα συμφιλιώθηκε με την ιδέα ότι είχε το ίδιο μερίδιο ευθύνης για την κατάρρευση του γάμου τους.

Αυτός και η Romijn σπάνια μιλούσαν για τον χωρισμό τους που έγινε το 2004, οριστικοποιώντας το διαζύγιό τους τον επόμενο χρόνο και προχωρώντας με την Caitlin McHugh και τον Jerry O’Connell, αντίστοιχα.

Ωστόσο, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι «της λείπουν πολλά πράγματα» στον Στάμος κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του The Talk τον Μάιο του 2022.

Η Romijn είπε: «Το διαζύγιο μοιάζει με αποτυχία και υπήρχαν πολλά πράγματα που έπρεπε να αφήσω πίσω μου και ήταν πολύ λυπηρά. Έχω πολλές πραγματικά διασκεδαστικές αναμνήσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμήθηκε ότι τον είχε εντοπίσει πρόσφατα σε ένα πάρκινγκ, αλλά ο Στάμος διευκρίνισε ότι δεν έχει μιλήσει με την πρώην σύζυγό του από τότε που βγήκε το διαζύγιό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.