ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τζον Τραβόλτα: Πιλοτάρει αεροπλάνο και απογειώνεται από την Αθήνα – Το εντυπωσιακό βίντεο

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει δίπλωμα πιλότου από τα 22 του

Τζον Τραβόλτα: Πιλοτάρει αεροπλάνο και απογειώνεται από την Αθήνα – Το εντυπωσιακό βίντεο

Σε πρόσφατο βίντεο του στα social media, o Τζον Τραβόλτα μοιράστηκε με τους followers του μια από τις πτήσεις του. Ο 68χρονος ηθοποιός δεν βρίσκεται όμως σε οποιοδήποτε προορισμό, αλλά στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε, φαίνεται να πιλοτάρει το αεροπλάνο στον διάδρομο του αεροδρομίου, ενώ στη συνέχεια ξεκινά να απογειώνεται, με τον ηθοποιό να δείχνει στους followers τη θέα από ψηλά.

«Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου απογειώσεις από την Αθήνα. Ελλάδα», γράφει στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζον Τραβόλτα είναι και πρεσβευτής της αεροπορικής εταιρίας «Qantas Airways» τα τελευταία 20 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.