ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τζούλια Φοξ: Ποζάρει ολόγυμνη και θυμάται την εποχή που εργαζόταν ως «αφέντρα» (φωτό)

«Δεν έχω εμπειρία ως dominatrix αλλά σίγουρα έχω κάποια εμπειρία στο να μισώ τους άνδρες»

Τζούλια Φοξ: Ποζάρει ολόγυμνη και θυμάται την εποχή που εργαζόταν ως «αφέντρα» (φωτό)

Η Τζούλια Φοξ φωτογραφήθηκε ολόγυμνη, φορώντας μονάχα ένα ζευγάρι ψηλές μπότες και θυμήθηκε την εποχή που εργαζόταν ως «αφέντρα».

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ στο παρελθόν, μίλησε στο περιοδικό GQ για την περίοδο που εργαζόταν ως «αφέντρα» σε ένα κλαμπ στο Μανχάταν.

Δεν δίστασε μάλιστα, να φωτογραφηθεί γυμνή για τις σελίδες του περιοδικού, δίνοντας στο κοινό της μια γεύση από το παρελθόν της.

Ο επίσημος λογαριασμός του περιοδικού στο Instagram δημοσίευσε τη φωτογραφία της Τζούλια Φοξ, ενώ στη λεζάντα περιέγραψε μια ιστορία της.

View this post on Instagram

A post shared by GQ (@gq)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


«”Δεν έχω εμπειρία ως dominatrix αλλά σίγουρα έχω κάποια εμπειρία στο να μισώ τους άνδρες”. Στα 18 της, η Τζούλια Φοξ έστειλε email σε ένα μπουντρούμι του Μανχάταν που προσλάμβανε στο Craigslist. Σύντομα ανακάλυψε ένα ζωντανό υπόγειο, όπου ο χρόνος της ως εργαζόμενη στο σεξ ξεκλείδωσε ένα νέο επίπεδο προσωπικής ελευθερίας», αναφέρει μεταξύ άλλων, η λεζάντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.