ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τζούλια Νόβα: Η τραγική ιστορία πίσω από το χαμό της θείας της – «Την σκότωσαν μέσα στο σπίτι της»

Για την τραγική ιστορία της θείας της που τη στιγμάτισε, αλλά και για τον πατέρα της, μίλησε η Τζούλια Νόβα

Τζούλια Νόβα: Η τραγική ιστορία πίσω από το χαμό της θείας της – «Την σκότωσαν μέσα στο σπίτι της»

Το εντυπωσιακό μοντέλο και παρουσιάστρια παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε μερικές άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Μεταξύ αυτών, ο τραγικός χαμός της θείας της από αγνώστους που εισέβαλαν σπίτι της.

«Τη θεία μου, μπήκε κάποιος σπίτι της και την σκότωσε. Δεν το ξεπέρασα ποτέ. Ήταν το βασικό μου στήριγμα, μου λείπει πολύ» αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα.

Σε ερώτηση σχετικά με τη σχέση με τον πατέρα της, δήλωσε πως δεν τον αισθάνεται ως πατέρα καθώς απουσίαζε από τη ζωή της, οπότε δεν της λείπει.

Η παρουσιάστρια μίλησε και για μια τρομακτική στιγμή που βίωσε στις διακοπές της, όταν από τη βιασύνη τους κλείδωσαν το μωρό της στο αμάξι. «Έσπασα το τζάμι για να την απεγκλωβίσω», περιέγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.