Τζούλια Νόβα: Ποζάρει με λεοπάρ μπικίνι στην Πάρο και «λιώνει» τον ανδρικό πληθυσμό (φωτο)

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψή της στην παραλία

Τζούλια Νόβα: Ποζάρει με λεοπάρ μπικίνι στην Πάρο και «λιώνει» τον ανδρικό πληθυσμό (φωτο)

Στην Πάρο βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Τζούλια Νόβα και απολαμβάνει τις βουτιές της στη θάλασσα.

Η παρουσιάστρια δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, ανάρτησε μια φωτογραφία της, όπου στηρίζεται στα βράχια μιας παραλίας, φορώντας ένα λεοπάρ μπικίνι και μαύρα γυαλιά ηλίου. Οκτώ μήνες μετά τη γέννηση της κορούλας της μάλιστα, το κορμί της δείχνει να έχει επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η Δαείρα είναι το πρώτο παιδί της Τζούλια Νόβα και καρπός του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο. Η όμορφη παρουσιάστρια γέννησε την κορούλα της τον Δεκέμβριο, στο σπίτι της.

Όπως ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξή της ο θηλασμός της κόρης της την έχει βοηθήσει ιδιαίτερα στο να επανέλθει στα κιλά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με βοηθάει ο θηλασμός στο να χάσω βάρος, ούτε ένα λεπτό δεν έχω στερηθεί κάτι. Από Σεπτέμβριο θα είναι πιο εύκολο να αφήνω τη μικρή και να εργαστώ. Τώρα δεν γίνεται γιατί τρέφεται αποκλειστικά με θηλασμό. Στην αρχή δεν ήθελα να φαίνεται το παιδί, αλλά κυκλοφορώ τόσο πολύ έξω, οπότε την έχουν ήδη δει. Αν δεν είχα τη μικρή θα πήγαινα σε ριάλιτι με τον σύντροφό μου», είχε δηλώσει η Τζούλια Νόβα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.