ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Β.Καρράς: Η αφορμή για το ξύλο σε συναυλία του στην Αυστραλία ήταν μια καρέκλα

Τι είπε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού που έγινε η φασαρία

Β.Καρράς: Η αφορμή για το ξύλο σε συναυλία του στην Αυστραλία ήταν μια καρέκλα

Την δική του εκδοχή για το ξύλο που έπεσε στο ελληνικό νυχτερινό κέντρο «Kinisi at Trak» της Μελβούρνης, την ώρα που ο Βασίλης Καρράς ερμήνευε στην πίστα τις μεγάλες του επιτυχίες, έδωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Κώστας Ταγκαλάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο η αφορμή για να μετατραπεί για λιγότερο από ένα λεπτό ο κεντρικός χώρος του μαγαζιού σε… ρινγκ ήταν μια καρέκλα που από λάθος κάποιος έσπρωξε από την μια παρέα στην άλλη.

«Όλη η φασαρία δημιουργήθηκε ανάμεσα σε δυο παρέες που καθόντουσαν στις πρώτες σειρές των τραπεζιών κοντά στην πίστα. Δεν μιλάμε για τίποτα πιτσιρίκια αλλά για πενηντάρηδες» αναφέρει ο Κώστας Ταγκαλάκης, που εδώ και 25 χρόνια ασχολείται με την νυχτερινή διασκέδαση των ομογενών και όχι μόνο της Μελβούρνης :

«Ένας έσπρωξε μια καρέκλα από την μια παρέα νευρίασε ο άλλος, είχαν πιει κιόλας, δεν άργησε να παρεξηγηθούν. Η αλήθεια είναι πως ήρθαν στα χέρια, έπεσαν κάποιες σφαλιάρες για λιγότερο από ένα λεπτό αλλά η αντίδραση τόσο των ανδρών σεκιούριτι όσο και των σερβιτόρων ήταν άμεση και τους βγάλαμε όλους εκτός μαγαζιού».

«Έλεος ρε παιδιά» είπε ο Βασίλης Καρράς

Ο κ. Ταγκαλάκης ανέφερε επίσης ότι «η παράσταση συνεχίστηκε κανονικά χωρίς να διακόψει ο Βασίλης Καρράς το πρόγραμμα του εκείνη την ώρα έλεγε το “Δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω”. Απλά όταν είδε από την πίστα την φασαρία τους είπε “Έλεος ρε παιδιά”. Ούτε η αστυνομία χρειάστηκε να έρθει τίποτα όλα τελείωσαν εκείνη την ώρα που ξεκίνησαν».

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 Ιουνίου και στην πρώτη από τις τρεις παραστάσεις του τραγουδιστή στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο της Μελβούρνης :

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή είναι η τέταρτη φορά που καλέσαμε για τρεις παραστάσεις τον Βασίλη Καρρά και ο κόσμος ενθουσιάστηκε. Μείναμε από λουλούδια και στις δυο πρώτες παραστάσεις στις 4 και 6 Ιουνίου και έχουμε κι άλλη μια κλεισμένη μαζί του στις 11 Ιουνίου. Ο κόσμος τον αγαπάει, αλλά κι εκείνος είναι στα καλύτερα του αυτή την στιγμή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.