ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β.Καρράς: Οι εξελίξεις για την υγεία του τραγουδιστή

Ο Ζ.Μελάς και ο Σ.Φωτιάδης μίλησαν για τον τραγουδιστή

Β.Καρράς: Οι εξελίξεις για την υγεία του τραγουδιστή

Δύσκολα φαίνεται να εξελίσσονται τα πράγματα για την υγεία του λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά. Το στενό του περιβάλλον μίλησε στην εκπομπή του Ν.Ευαγγελάτου για τις εξελίξεις. Μεταξύ αυτών ο Ζ.Μελάς και ο Σ.Φωτιάδης.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος αρχικά προλόγισε την επικοινωνία τους με το δελτίο: «Μια δύσκολη μάχη, πολύ δύσκολη, δίνει ο Βασίλης Καρράς. Το ξέρετε, είναι καιρός τώρα που το ακούμε και ο πολύ γνωστός τραγουδιστής δίνει μια πολύ δύσκολη μάχη.

Βρίσκεται στο διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μάλιστα μαθαίνω ότι και σήμερα κάτι θα γίνει με το αίμα του και τα λοιπά. Μάχη που όλοι εύχονται να την κερδίσει όσο και αν φαίνεται, πραγματικά, πολύ δύσκολο», είπε πριν μιλήσουν οι συνάδελφοί του.

Ο Ζαφείρης Μελάς, ο οποίος είχε κάνει δηλώσεις και πριν από λίγες ημέρες, είπε: «Ο Θεός να τον έχει καλά, να είναι υγιής, να βγει και να ξανάρθει πάλι κοντά μας.

Μίλησα χθες με την γυναίκα του και μου είπε ότι είναι καλά. Είναι ανησυχητικό αλλά δεν ξέρουμε ακόμα, δεν ξέρουμε ακόμα.

Θα δούμε. Ο Θεός είναι μεγάλος, δεν ξέρω. Η οικογένεια λέει ότι είναι καλά. Δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λόγια», δήλωσε από την πρόσφατη επικοινωνία που είχε.

Ενώ ο Σταύρος Φωτιάδης υπογράμμισε στην ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού τα εξής. «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Όλη την αγωνία που έχει όλος ο κόσμος, την έχω και εγώ.

Από μικρό παιδί, όταν ξεκινούσε ο Καρράς, ξεκινούσα και εγώ τότε την καλλιτεχνική μου καριέρα, οπότε έχω πάρα πολλά πράγματα να θυμάμαι.

Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για αυτό που συμβαίνει στον Βασίλη. Δεν έχω και την δύναμη να πάω να τον δω γιατί ακούω διάφορα, ας πούμε και ότι περνάει δύσκολα.

Εγώ θέλω να ευχηθώ περαστικά, να είναι όλα ψέματα, να τον ξαναδούμε στις πίστες γιατί ο Βασίλης Καρράς είναι μια ιστορία μεγάλη στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Έχει διδάξει όλη τη νεολαία, έχει μάθει να τραγουδάει τα τραγούδια του. Κάνει τον αγώνα του και αυτός και οι γιατροί που τον παρακολουθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μακάρι να είναι όλα ψέματα και κάποια στιγμή να τον δούμε να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να πει, «εδώ είμαι ρε, να πούμε». Με την μαγκιά που έχει ο Βασίλης», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.