ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β.Καρράς: Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά του – «Έκλεισε» τα 70

Γεννήθηκε 12 Νοεμβρίου 1953

Β.Καρράς: Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά του – «Έκλεισε» τα 70

Την Κυριακή 12/11 ο αγαπημένος τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς γιόρτασε τα γενέθλιά του, «κλείνοντας» τα 70 του χρόνια, καθώς γεννήθηκε 12 Νοεμβρίου 1953.

Ο λαϊκός τραγουδιστής φέρεται να γιόρτασε τα γενέθλιά του σε στενό οικογενειακό κύκλο με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρεται στο γεγονός το πρωί της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου, στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Αντιλαμβανόμαστε όλοι, για να μην λέμε ψέματα, ότι δεν ήταν γενέθλια, κέφι, γλέντι και χαρά. Διότι, ο άνθρωπος περνάει μία περιπέτεια με την υγεία του, υποβάλλεται σε θεραπείες, είναι γνωστό αυτό.

Πάνε καλά οι θεραπείες, πάνε καλύτερα τα πράγματα, αλλά όσο καλά και να πάνε εν μέσω θεραπειών δεν μπορείς να κάνεις και το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής σου, που λέμε

. Άρα λοιπόν με άλλο τρόπο, έτσι πιο οικογενειακά, πιο στενά γιόρτασε και φέτος και ελπίζουμε να γιορτάσει πολλά ακόμα γενέθλια ο Βασίλης Καρράς», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η εκπομπή μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αφού έφτιαξε και ένα βίντεο-αφιέρωμα με φίλους και συνεργάτες του Βασίλη Καρρά που του εύχονταν για τα γενέθλιά του.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου ευχήθηκε στον Βασίλη Καρρά: «Να είναι καλά, να χαίρεται την οικογένειά του! Τον αγαπάμε πάρα πολύ και εύχομαι περαστικά μέσα από την καρδιά μου! Να γίνει καλά και να τον έχουμε κοντά μας είτε στις πίστες είτε απ’ το σπίτι του και στην οικογένειά του. Υγεία πάνω απ’ όλα του εύχομαι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ζαφείρης Μελάς δήλωσε: «Είναι ένας άξιος υπηρέτης του λαϊκού τραγουδιού. Είμαστε και θα παραμείνουμε φιλαράκια! Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ευτυχισμένος και να είναι πάντα καλά και να χαίρεται την οικογένειά του και την κοράκλα του! Εύχομαι σύντομα να έρθει κοντά μας!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.