ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Β.Μπάρμπα για την άνοια της μητέρας της: «Βλέπω αυτή τη δωρική γυναίκα να γίνεται μωρό – Μου κόβει τη ψυχή»

«Υπάρχει το αύριο και είναι σκληρό»

Β.Μπάρμπα για την άνοια της μητέρας της: «Βλέπω αυτή τη δωρική γυναίκα να γίνεται μωρό – Μου κόβει τη ψυχή»

Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε την άνοια που αντιμετωπίζει η μητέρα της.

Στην αρχή είπε: «Η μητέρα μου έχει άνοια. Βλέπω αυτή τη δωρική γυναίκα, την Ηπειρώτισσα, να γίνεται μωρό και αυτό με συγκλονίζει, γι’ αυτό θέλω να το κάνω και στο θέατρο και πόσοι άνθρωποι το περνάνε. Για αυτό ασχολούμαι με τα θέματα ψυχικής υγείας δωρεάν για το κοινό. Μου κόβει τη ψυχή».

Και πρόσθεσε: «Φοβάμαι πάρα πολύ, φοβάμαι τα γηρατειά, είναι ένα τεράστιο κομμάτι μιλάμε για ανθρώπους… Υπάρχουν τα κέντρα ημέρας της ψυχοθεραπείας και της γεροντικής ηλικίας, δηλαδή η Ευρώπη έχει να μας δείξει πολλά, Δανία, Σουηδία. Οι γυναίκες μετά τα 60-65, πρέπει να υπάρχουν τα καφενεία, οι άνθρωποι συγκεντρώνονται, πόσοι άνθρωποι είναι μόνοι τους κλεισμένοι σε ένα διαμέρισμα. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο άκουγα τις κραυγές των ανθρώπων άνωτων 70 ετών κι έκλαιγα. Έβλεπα την μανούλα μου και έλεγα “πού θα πάει, μπορείς να αφήσεις έναν άνθρωπο να πάει στο ίδρυμα;”. Όλοι βλέπουμε το τώρα, “είμαστε θεές, είμαστε υπέροχοι”. Δεν είναι έτσι. Υπάρχει το αύριο και είναι σκληρό».

Έπειτα είπε: «Γι’ αυτό έχω αποφασίσει μέσα από τις δράσεις μου να ασχοληθώ πάρα πολύ με τη γυναίκα που είναι μόνη, με την τρίτη ηλικία, με τα θέματα ψυχικής υγείας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το αν έχει νιώσει ποτέ μόνη της, η Βάνα Μπάρμπα απάντησε: «Δεν νιώθω μόνη γιατί έχω κάθε ημέρα την αγάπη του κόσμου. Προχθές δάκρυσα όταν βγήκα από το νοοκομείο και είδα τη μητέρα μου ένιωσα ένα σοκ, είπα: “Θεέ μου πρέπει να με κρατήσεις δυνατή για να μπορέσω να την βοηθήσω”. Έχω χάσει και την αδελφή μου, πρέπει να είμαι εκεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.