ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β.Μπισμπίκης: Πήρε εξιτήριο μετά την περιπέτεια της υγείας του

Επέστρεψε στο σπίτι

Β.Μπισμπίκης: Πήρε εξιτήριο μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στήθος από τη Δέσποινα Βανδή.

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για την καρδιά του και μπήκε στο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε διπλή χειρουργική επέμβαση. Η Δέσποινα Βανδή δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του αγαπημένου της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει, αλλά όλα καλά. Αυτό είναι το σημαντικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», πάντως, «το Σάββατο ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψε και πάλι στο σπίτι του, έχοντας πάρει το εξιτήριο νωρίς το πρωί. Η μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, πέρασε! Όλα είναι υπό έλεγχο. Ο διατροφολόγος του είπε ότι πρέπει να προσέχει τη διατροφή του και όλα θα πάνε μια χαρά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.