ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β.Σταυροπούλου για Χ.Χατζηπαναγιώτη: «Το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν σοβαρά την υγεία»

Η πρώτη ανάρτησή της μία εβδομάδα μετά την εισαγωγή του ηθοποιού στο νοσοκομείο

Β.Σταυροπούλου για Χ.Χατζηπαναγιώτη: «Το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν σοβαρά την υγεία»

Η Βίκυ Σταυροπούλου, σχεδόν μία εβδομάδα μετά το έμφραγμα που υπέστη ο Χρήστος Χατζηπαναγώτης, μας ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και μακρόβια ζευγάρια του της ελληνικής showbiz, που πρωταγωνιστούσαν φέτος στο έργο των Ρέππα – Παπαθανασίου «Μπαμπάδες με ρούμι» στο θέατρο Αλίκη.

Ο ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται έως σήμερα εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Λόγω της ξαφνικής εισαγωγής του στο νοσοκομείο, οι παραστάσεις διακόπηκαν.

Η κατάστασή του, όπως ενημέρωσε το κοινό η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, δεν εμπνέει πλέον ανησυχία και το μόνο που χρειάζεται για την ώρα είναι ησυχία και ηρεμία για να αναρρώσει.

Σήμερα λοιπόν, μια εβδομάδα μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε την πρώτη ανάρτησή της για να ευχαριστήσει τον κόσμο που κατέκλυσε με ευχές τα social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σχεδόν μια βδομάδα, μετά από την απρόσμενη περιπέτεια που πέρασε ο Χρήστος μας, θέλω να σας ενημερώσω ότι είναι καλύτερα!! Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, τον κύριο Ραϊσάκη και όλη την ομάδα καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου “Γεννηματάς” καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό!!! Ήταν τόσο συγκινητική η προσπάθεια τους, όχι μόνο στον Χρήστο, αλλά και σε όσους ασθενείς εισήχθησαν, εκείνη την δύσκολη νύχτα της Τετάρτης! Σας ευχαριστώ όλους, για τα εκατοντάδες μηνύματα ενδιαφέροντος και για το γεγονός, ότι σέβεστε την απαγόρευση των γιατρών για επισκεπτήριο και έτσι δεν δυσκολεύετε το έργο τους!!! Δράττομαι της ευκαιρίας, να σας υπενθυμίσω, ότι το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν σοβαρά την υγεία και την δική σας και των γύρω σας!!! Να είστε γεροί και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας!!!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.