ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βαλάντης: Η «τολμηρή» αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του (βίντεο)

Ο τραγουδιστής είχε βαρεθεί τον παλιό του εαυτό και είπε να αλλάξει

Βαλάντης: Η «τολμηρή» αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του (βίντεο)

Όταν έχεις βαρεθεί να βλέπεις τον εαυτό σου ίδιο στον καθρέφτη τον αλλάζεις. Τάδε… έκανε ο Βαλάντης ο οποίος στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok το δείχνει να κόβει live το μουστάκι και το μούσι του και να αφήσει μόνο ένα μικρό γενάκι κάτω από το χείλος.

«Όταν έχεις βαρεθεί να βλέπεις το ίδιο πρόσωπο στον καθρέφτη σου», σημειώνει στο βίντεο με την αλλαγή του.

@valadis_tiktok

#valadis_tiktok #valadis #valadis_forever #valadismusic #valantis #tiktok

♬ Battle or Die_Tournament, Match, Martial Arts, Fight, Boxing, Game, Enemy, Training, Burning, Muscle #fyp #viral #trending(1180147) – Ney

Λίγο αργότερα o τραγουδιστής έδειξε και το νέο του πρόσωπο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αρκετοί από τους διαδικτυακούς του φίλους του επισήμαναν ότι το νέο του look του πάει πολύ και μάλιστα τον κάνει να δείχνει αρκετά νεότερος. Valantis

Το ξεχωριστό στιλ όταν πρωτοσυστήθηκε στο κοινό

Ο Βαλάντης σε δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει για τον ρόλο που έπαιξε η Ρούλα Κορομηλά στο να αλλάξει την εμφάνιση και το στιλ του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έπαιξε ρόλο η στροφή μου κι έχασα τους φανατικούς οπαδούς. Χαλάσαμε την συνταγή της επιτυχίας. Νομίζω ότι σε αυτό παρασύρθηκα από την Ρούλα Κορομηλά γιατί θα προέκυπτε τότε μία συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή και την καλλιτεχνική επιμέλεια την είχε η Ρούλα. Εκείνον τον καιρό μου έλεγε ότι δεν είναι καλό το στιλ για την Ελλάδα. Πράγματα κι επιχειρήματα που τα άκουσα επειδή ήταν η Ρούλα. Με κούρεψε, μου έβαλε γραβάτα, κοστούμι και με έκανε έναν τραγουδιστή ίδιο με τους άλλους. Δεν έχω μιλήσει μαζί της για αυτό, ανακαλύπτεις το λάθος μετά. Δεν κατηγορώ», είχε αναφέρει στην εκπομπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.