ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν και λήστεψαν τον Β.Κωστέτσο στο κέντρο της Αθήνας – Μαχαίρωσαν τον φίλο του

Τον πέταξαν από τα σκαλιά

Παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν και λήστεψαν τον Β.Κωστέτσο στο κέντρο της Αθήνας – Μαχαίρωσαν τον φίλο του

Επίθεση από παράνομους μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος.

Την είδηση της επίθεσης έκανε γνωστή ο ίδιος ο Βασίλειος Κωστέτσος μέσα από ένα story στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Όπως έγραψε ο σχεδιαστής έπεσε θύμα άγριας επίθεσης, όταν περπατώντας με έναν φίλο του στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος, άγνωστοι – πιθανώς Αλγερινοί ή Πακιστανοί σύμφωνα με τον ίδιο – τους έκλεισαν το δρόμο με σκοπό να τους ληστέψουν.

Μάλιστα, οι δράστες έβγαλαν στιλέτο και κατάφεραν να μαχαιρώσουν τον φίλο του στο πρόσωπο, ενώ έριξαν τον σχεδιαστή από τα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος.

Ο ίδιος υπέστη ελαφρά διάσειση από την πτώση, ενώ ο φίλος του χρειάστηκε ράμματα.

Ο γνωστός σχεδιαστής καταγγέλλει πως δεν υπήρχε πουθενά αστυνομικός και η αστυνομία ήταν άφαντη.

Η ανάρτηση του Β.Κωστέτσου

«Στην καρδιά της Αθήνας!! Πριν λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς Αλγερινοί η Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν κλείνοντας μας τον δρόμο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αντιληφθήκαμε αμέσως της πρόθεση τους για κλοπή και ώσπου να αντιδράσουμε πετάγοντάς μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά και αστυνομία πουθενά!!!! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό! Καμία προστασία, Αίσχος», περιέγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

κ1
κ2
κ3
κ4
κ5
κ6
κ7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.