Βασίλισσα Ελισάβετ: Υπερασπίστηκε… τον ράπερ Snoop Dogg – Όταν τον έδιωξαν από το Ηνωμένο Βασίλειο (βίντεο)

Πολλοί από όσους είχαν γνωρίσει την βασίλισσα Ελισάβε, εκφράζουν την εμπειρία τους από τη γνωριμία...

Βασίλισσα Ελισάβετ: Υπερασπίστηκε… τον ράπερ Snoop Dogg – Όταν τον έδιωξαν από το Ηνωμένο Βασίλειο (βίντεο)

Ο διάσημος ράπερ Snoop Dogg μπορεί να μην έκανε κάποια αναφορά στα social media, αλλά οι fans του θυμήθηκαν την ιστορία που είχε εξιστορήσει, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ τον είχε προστατεύσει μια εποχή που ήθελαν να τον διώξουν από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου προσπαθούσαν να τον διώξουν το 1994, όταν αντιμετώπιζε κατηγορίες για φόνο πρώτου και δεύτερου βαθμού, ωστόσο, το 1996, αθωώθηκε από όλες τις κατηγορίες.

Σε ένα παλιότερο βίντεο, που επανακυκλοφόρησε, ο 50χρονος ράπερ αφηγείται τη δική του εμπειρία από την κίνηση της βασίλισσας του 1994, που τον κράτησε στη χώρα.

«Με έδιωξαν από το Ηνωμένο Βασίλειο. Κλωτσήστε αυτό το κακό @@ έξω! αυτός ήταν ο τίτλος», είπε ο Snoop Dogg αναφερόμενος στο εξώφυλλο βρετανικής εφημερίδας της εποχής με το πρόσωπό του. «Μαντέψτε όμως, ποιος με υπερασπίστηκε».

Αφού το άτομο που παίρνει συνέντευξη από τον Snoop μαντεύει εσφαλμένα τον πρωθυπουργό, αλλά ο ράπερ του χιτ «Drop It Like It’s Hot» αποκάλυψε ότι ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ!

«Η βασίλισσα», αποκαλύπτει ο ραπερ. «Η βασίλισσα είπε: “Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει κάνει τίποτα κακό στη χώρα μας. Μπορεί να έρθει πίσω”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.