ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βγαίνει με τον Τομ Μπρέιντι αλλά θέλει να παντρευτεί τον… Μπράντλεϊ Κούπερ – Το «ερωτικό τρίγωνο» της Ιρίνα Σάικ

«Ο Μπρέιντι δεν ενδιαφέρεται για κάτι σοβαρό - Οι προτεραιότητές του είναι τα παιδιά του και τα επιχειρηματικά του σχέδια»

Βγαίνει με τον Τομ Μπρέιντι αλλά θέλει να παντρευτεί τον… Μπράντλεϊ Κούπερ – Το «ερωτικό τρίγωνο» της Ιρίνα Σάικ

Η Ιρίνα Σάικ, έχει μπλεχθεί σε ένα «ερωτικό τρίγωνο», καθώς μπορεί να κάνει «παιχνίδι» με τον Τομ Μπρέιντι, ωστόσο, εξακολουθεί να θέλει να παντρευτεί τον πρώην της Μπράντλεϊ Κούπερ.

Πηγή αναφέρει ότι αν πρόκειται να διαλέξει ανάμεσα στους δυο ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα παντρευτεί τον ηθοποιό και θα ζήσουν μαζί με την κόρη τους. «Έχουν περάσει χρόνια μαζί».

Στα τέλη Αυγούστου, η Σάικ και ο Κούπερ εθεάθησαν μαζί σε διακοπές στην Ιταλία, κάτι που πυροδότησε τις φήμες ότι είναι ξανά μαζί.

Αλλά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Σάικ μπέρδεψε και πάλι την κατάσταση όταν εντοπίστηκε να μπαίνει στο διαμέρισμα του Μπρέιντι στη Νέα Υόρκη.

Οι απόψεις για τη στάση του Κούπερ

Οι απόψεις για το πως νιώθει ο Κούπερ ωστόσο διίστανται. Μια πηγή αναφέρει ότι ζηλεύει ενώ μια άλλη ότι είναι απλά χαρούμενος για την πρώην του.

«Η Σάικ και ο Κούπερ δεν ήταν μαζί εδώ και πολύ καιρό. Είναι συν-γονείς και αυτό είναι όλο. Είναι οι καλύτεροι φίλοι. Είναι ευτυχισμένοι. Ο Μπραντ συμπαθεί πραγματικά τον Τομ και δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά υποστήριξη».

Άλλη πηγή αναφέρει ότι η Σάικ σκοπεύει να συνεχίσει να περνάει χρόνο με τον Μπρέιντι, μέχρι ο Κούπερ να κάνει την επόμενη κίνηση.

Ωστόσο, δεν φαίνεται ότι ο γάμος είναι στο άμεσα πλάνα ούτε για εκείνη και τον Μπρέιντι. Από την άλλη ούτε ο Μπρέιντι είναι έτοιμος να μπει σε μια σχέση.

«Ο Μπρέιντι δεν ενδιαφέρεται για κάτι σοβαρό αυτή τη στιγμή. Οι προτεραιότητές του είναι τα παιδιά του και τα επιχειρηματικά του σχέδια. Στο μέλλον του θα υπάρξουν και άλλα μοντέλα», αναφέρουν δημοσιεύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπρέιντι και Σάικ άρχισαν να βγαίνουν τον Ιούνιο, όταν το Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι το μοντέλο «ρίχτηκε» στον πρώην ποδοσφαιριστή όταν και οι δύο τους βρέθηκαν στον γάμο του δισεκατομμυριούχου εμπόρου τέχνης Joe Nahmad στη Σαρδηνία της Ιταλίας. Τον Ιούλιο, φωτογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού ενώ η Σάικ εθεάθη να βγαίνει από το σπίτι του Μπρέιντι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.