ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βίκυ Καγιά: Δεν «ξεκόλλαγε» από το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Βενετίας – Ο υπεύθυνος της φώναζε να φύγει

Τον αγνόησε και συνέχισε να φωτογραφίζεται

Βίκυ Καγιά: Δεν «ξεκόλλαγε» από το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Βενετίας – Ο υπεύθυνος της φώναζε να φύγει

Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας βρίσκεται η Βίκυ Καγιά, το οποίο ξεκίνησε την Τετάρτη 30 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσιάστρια παρακολούθησε την Πέμπτη (31/8) την προβολή της ταινίας Ferrari, κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, από αυτές που η ίδια αποκαλεί «συγκλό», η οποία, όμως παραλίγο να καταλήξει… επεισοδιακή.

Γιατί; Διότι την ώρα που το μοντέλο και παρουσιάστρια περπατούσε με χάρη και αέρα σούπερ μόντελ και φωτογραφιζόταν, ο υπεύθυνος έκρινε ότι η Βίκυ Καγιά είχε μείνει αρκετή ώρα στο κόκκινο χαλί και πλησίασε – με κάποια… φωνή και λίγο εκνευρισμό – για να την ενημερώσει να βιαστεί και να αποχωρήσει, ώστε να περάσουν οι επόμενοι προσκεκλημένοι.

Ποια ήταν η αντίδραση της Ελληνίδας παρουσιάστριας; Τον αγνόησε, δεν του έδωσε σημασία, πόζαρε, τελείωσε τη φωτογράφιση με την ησυχία της και έφυγε κάνοντας πασαρέλα σα να μην υπήρχε κανείς στον δρόμο της. Το στιγμιότυπο το δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram με τα σχόλια των followers της να την αποθεώνουν για τον «αέρα», με τον οποίο ξεπέρασε την έντονη παρατήρηση του υπεύθυνου του χώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.