ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο από το εξωτερικό του σπιτιού του Μ.Πέρι, λίγο μετά τον θάνατό του

Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί ενώ στο σπίτι του Πέρι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά

Βίντεο από το εξωτερικό του σπιτιού του Μ.Πέρι, λίγο μετά τον θάνατό του

Ο Αμερικανοκαναδός ηθοποιός, Μάθιου Πέρι, γνωστός στο ευρύ κοινό ως Τσάντλερ Μπινγκ στη δημοφιλή σειρά «Φιλαράκια», βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά πνίγηκε στο τζακούζι του αφού προηγουμένως υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Από την πρώτη στιγμή στην οικία του ηθοποιού κλήθηκε ασθενοφόρο και η αστυνομία η οποία όπως φαίνεται στο βίντεο απέκλεισε με κίτρινη κορδέλα την περιοχή για να κάνει την έρευνά της.

Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί ενώ στο σπίτι του Πέρι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά. Στο σπίτι του ηθοποιού σύμφωνα με τη New York Post κατέφθασαν συντετριμμένοι οι γονείς του Σούζαν και Τζον Μπένετ.

Μάλιστα ο ηθοποιός πριν από λίγες μέρες είχε ανεβάσει στο Instagram του φωτογραφία με τον πατέρα του. Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό κρατώντας από ένα «ποτό» στο χέρι ο καθένας. «Εδώ είμαι εγώ, και ο πατέρας μου Τζον, και οι δύο κρατώντας ένα ποτό», είχε γράψει στο σχόλιο του.

Δείτε βίντεο από το εξωτερικό του σπιτιού του Μάθιου Πέρι λίγο αφότου βρέθηκε νεκρός:

@joy.of.everything Breaking News: Actor Matthew Perry’s house seen shortly after the news broke that the actor has passed away within the home at age 54. R.I.P. Matt #matthewperry #friends #ripmatthewperry #mattperry #breakingnews ♬ original sound – Joy Of Everything

Η στιγμή που ο πατριός του φτάνει στο σπίτι, εμφανώς σε σοκ από την είδηση του θανάτου του Πέρι:

@joy.of.everything Dateline NBC’s Keith Morrison who is Matthew Perry’s stepfather greets & comforts Matthew Perry’s parents outside of his home several hours after the news of his passing. #matthewperry #keithmorrison #breakingnews #celebritynews #ripmatthewperry #friends ♬ original sound – Joy Of Everything

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.