ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βίντεο: Η Μπίλι Άιλις αντάλλαξε φιλιά με μια Youtuber στο Coachella 

Η Μ.Άιλις φαίνεται να πιάνει το πρόσωπο της Κ.Μπλάκγουελ και να την τραβάει κοντά της για να της δώσει ένα φιλί

Βίντεο: Η Μπίλι Άιλις αντάλλαξε φιλιά με μια Youtuber στο Coachella 

Στα social media δημοσιεύτηκε ένα βίντεο το οποίο δείχνει τη Μπίλι Άιλις να φιλάει στο στόμα τη Youtuber, Κουένλιν Μπλάκγουελ. 

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο μουσικό φεστιβάλ Coachella αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου φάνηκε να ανταλλάσσει ένα φιλί με την Μπλάκγουελ, με την οποία φαίνεται ότι κάνει παρέα εδώ και κάποιον καιρό.

Στο βίντεο, η Άιλις φαίνεται να πιάνει το πρόσωπο της Μπλάκγουελ και να την τραβάει κοντά της για να της δώσει ένα φιλί. Επίσης, σε άλλο σημείο φάνηκε να χορεύει με την YouTuber, να την αγκαλιάζει και να της ρίχνει μερικά απαλά χτυπήματα στον πισινό.

Οι δύο γυναίκες φαίνεται να είναι φίλες εδώ και αρκετό καιρό, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια έχει εμφανιστεί αρκετές φορές σε βίντεο της Μπλάκγουελ στο TikTok μαζί και με την ηθοποιό Odessa A’zion, με την οποία επίσης είχαν ανεβάσει βίντεο να φιλιούνται.

Πρόσφατα, πάντως, η Άιλις κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι που ονομάζεται «Lunch» και στο οποίο μιλάει για τα συναισθήματά της για μια γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νεαρή τραγουδίστρια πέρσι τον Νοέμβριο αποκάλυψε ότι νιώθει έλξη και για γυναίκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.