ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Βίντεο κλιπ ακατάλληλο για ανηλίκους: Σκηνές σεξ γύρισαν ο Νταμιάνο Νταβίντ και Ανίτα

Για το τραγούδι «Mil Veces»

Βίντεο κλιπ ακατάλληλο για ανηλίκους: Σκηνές σεξ γύρισαν ο Νταμιάνο Νταβίντ και Ανίτα

Ο Νταμιάνο Νταβίντ γύρισε ένα βίντεο κλιπ -σχεδόν- ακατάλληλο για ανηλίκους με την Ανίτα, καθώς περιέχει μέσα σκηνές σεξ. 

Ο τραγουδιστής των «Maneskin» συμπρωταγωνιστεί με τη Βραζιλιάνα σταρ στο μουσικό βίντεο για το νέο της κομμάτι «Mil Veces».

Οι δυο τους υποδύονται ένα ζευγάρι που μία τσακώνεται και μια συμφιλιώνεται. Οι περισσότερες από τις σκηνές του βίντεο κλιπ είναι σκηνές σεξ, σε διάφορα σημεία, άλλοτε σε κρεβάτι και άλλοτε σε ντουζιέρα, με τα πλάνα να είναι αποκαλυπτικά.

Από το προφίλ του στο Instagram, ο Νταβίντ ανέβασε στιγμιότυπα και βίντεο που τραβήχτηκαν τη μέρα των γυρισμάτων, με τους δυο τους να χαμογελούν.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε, ο Νταβίντ έγραψε: «Ένας από τους πιο αστείους και αυθεντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ, ευχαριστώ Ανίττα που με σκέφτηκες γι’ αυτό. Ήταν πολύ διασκεδαστικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.