ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ.Δάντης: «Για μένα ο Γ.Νταλάρας θα έπρεπε να διδάσκεται στην ελληνική ιστορία»

«Του οφείλουμε πολλά, καλό είναι είμαστε πιο προσεκτικοί, γιατί βασιλεύει η αμετροπέπεια»

Χ.Δάντης: «Για μένα ο Γ.Νταλάρας θα έπρεπε να διδάσκεται στην ελληνική ιστορία»

Ο Χρήστος Δάντης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους δημοσιογράφους, τονίζοντας πως «για μένα θα έπρεπε να διδάσκεται στην ελληνική ιστορία».

«Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σαν να είναι μία bimbo από ένα fashion show και να στήνεσαι στον κόσμο και να τον ρωτάς το σχόλιό του. Για μένα ο Νταλάρας θα έπρεπε να διδάσκεται στην ελληνική ιστορία. Δίδαξε είδη και τραγούδια που δεν τα γνωρίζαμε. Του οφείλουμε πολλά, καλό είναι είμαστε πιο προσεκτικοί, γιατί βασιλεύει η αμετροπέπεια», εξήγησε.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία, δηλώνοντας πως «μπορεί στην πορεία μου να αδίκησα τη φωνή μου. Μπορεί τραγούδια μου να είναι εύπεπτα και χαζούλικα, αλλά έχουν γράψει ιστορία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, μίλησε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και το Survivor. «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που μου είπαν πράγματα για τη χρονιά της Ασημίνας στο Survivor και τώρα την αντιμετωπίζουν με εμπάθεια που δεν μπορώ να την εξηγήσω. Δεν μπορείς να γελάς με κάποιον που εκφράζεται κλαίγοντας», τόνισε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.