ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Χ.Μπόμπα: Ο αισθησιακός χορός της στον Σ.Τανιμανίδη – Δείτε βίντεο 

Ο παρουσιαστής έκλεισε τα 43 του χρόνια

Χ.Μπόμπα: Ο αισθησιακός χορός της στον Σ.Τανιμανίδη – Δείτε βίντεο 

Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης, γιόρτασε τα γενέθλια του την Τρίτη, 30/04 και διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι όπου έδωσαν το «παρών» τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Στο πλευρό του πάντα η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, η οποία, μετά τις τρυφερές ευχές που του έστειλε μέσω Instagram, τον βοήθησε στη διοργάνωση του event, με την ίδια να καταγράφεται ιδιαίτερα εντυπωσιακή σε βίντεο που ήρθαν στο «φως» μέσω social media.

Σάκης Τανιμανίδης: Η θεματική διακόσμηση στο μπαλκόνι του σπιτιού του και η διώροφη τούρτα του

Στις σχετικές εικόνες, ο παρουσιαστής που έκλεισε τα 43 του χρόνια διασκεδάζει παρέα με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, στο μπαλκόνι του ανακαινισμένου του σπιτιού, το οποίο είχε θεματική διακόσμηση με αφορμή την ξεχωριστή ημέρα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης καταγράφεται να σβήνει τα κεράκια της διώροφης τούρτας του, ενώ σε άλλο βίντεο βλέπουμε τη Χριστίνα Μπόμπα να χορεύει έναν αισθησιακό χορό τύπου lap dance για τον σύντροφό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.