ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ.Ρώμας: «Με σταμάταγαν στον δρόμο και ένιωθα ότι μου ανήκει ο κόσμος»

«Είχα και επιτυχία, ερωτική»

Χ.Ρώμας: «Με σταμάταγαν στον δρόμο και ένιωθα ότι μου ανήκει ο κόσμος»

Ο Χάρης Ρώμας, το μεσημέρι της Κυριακής, μίλησε στην εκπομπή «Break» κάνοντας μία αναδρομή στις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες.

Μέσα σε όλα, δε, ο επιτυχημένος δημιουργός αναφέρθηκε τόσο στην λαθεμένη, αρχικά, διαχείριση της δημοσιότητας όσο και την απόφαση να συμπορευτεί με την Ελένη Ράντου στο σίριαλ «Κωσταντίνου και Ελένης».

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορούν να σε αγαπούν όλοι διότι η επιτυχία φέρνει και μια μερίδα ανθρώπων που σε μισούν.

Haters, ακριβώς γιατί σε φθονούν. Οπότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για αυτό. Εγώ δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένος και νόμιζα ότι όλοι με λατρεύουν».

«Όταν έκανα το «Οι Μεν και οι Δεν» και με σταμάταγαν στο δρόμο συνεχώς και είχα και επιτυχία, ερωτική και όλα αυτά, αισθανόμουν ότι μου ανήκουν τα πάντα.

Ένιωθα ότι μου ανήκει ο κόσμος. Μέχρι που η Τζόυς Ευείδη μού λέει… Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται και τι βρισίδι τρώμε;».

«Όταν η Ελένη Ράντου έπαιξε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» ούτε η ίδια δεν πίστευε ότι θα γίνει τόσο μεγάλη επιτυχία, όπως και κανείς μας δεν το πίστευε.

Την έπιασε το πρόσωπο που είχε μια ηγετική θέση τότε στο κανάλι και της είπε «τώρα, εδώ που τα λέμε, σε καίμε που σε βάζουμε στη σειρά του Χάρη Ρώμα για να έχουμε έναν αντίπαλο, κάτι να παίζει απέναντι στους Δυο ξένους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πορεία, όμως, οι δυο σειρές αυτές έκαναν γύρω στο 40% η κάθε μια και μοιραζόταν όλο το τηλεοπτικό κοινό σε αυτά τα δύο προϊόντα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Χάρης Ρώμας στη συνέντευξη που έδωσε στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.