ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χ.Χόγκαν: Απεγκλώβισε 17χρονη από αυτοκίνητο μετά από τροχαίο, με ένα στυλό

Ο Χαλκ Χόγκαν επέστρεφε από ένα δείπνο, μαζί με τη σύζυγό του, όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να αναποδογυρίζει

Χ.Χόγκαν: Απεγκλώβισε 17χρονη από αυτοκίνητο μετά από τροχαίο, με ένα στυλό

Σωτήρια αποδείχθηκε η προθυμία του θρύλου του WWE, Χαλκ Χόγκαν, να βοηθήσει μια 17χρονη κοπέλα, που είχε εγκλωβιστεί σε αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον ίδιο τον Χαλκ Χόγκαν, το TMZ, αλλά και άλλα Μέσα στις ΗΠΑ, ο θρύλος του WWE κατάφερε να βοηθήσει μία 17χρονη κοπέλα, που είχε παγιδευτεί στο αυτοκίνητό της μετά από τροχαίο στην Τάμπα της Φλόριντα των ΗΠΑ με ένα στυλό.

Ο Χαλκ Χόγκαν επέστρεφε από ένα δείπνο, μαζί με τη σύζυγό του Σκάι Ντέιλι, όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να αναποδογυρίζει μπροστά τους.

Σύμφωνα με το TMZSports, το τροχαίο συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο εναλλασσόταν στις λωρίδες κυκλοφορίας για να μη χάσει μια έξοδο στον αυτοκινητόδρομο κι χτύπησε και αναποδογύρισε το συγκεκριμένο όχημα

Ο Χόγκαν μαζί με τον φίλο του Τζέικ Ρασκ, έτρεξαν να βοηθήσουν τη νεαρή κοπέλα, η οποία είχε εγκλωβιστεί στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό της.

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Χαλκ Χόγκαν έκανε γνωστό πωςαπεγκλώβισε τη 17χρονη, χρησιμοποιώντας ενα στυλό, για να τρυπήσει τον αερόσακο του αυτοκινήτου και στη συνέχεια -μαζί με τον φίλο του- ξεκούμπωσε τη ζώνη ασφαλείας της κοπέλας και τη βοήθησαν να βγει με ασφάλεια από το όχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.