ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χιλιάδες θαυμαστές αποχαιρετούν στα social media τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή Β.Καρρά 

«Καλό ταξίδι. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη»

Χιλιάδες θαυμαστές αποχαιρετούν στα social media τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή Β.Καρρά 

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 70 ετών ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και εκατομμύρια θαυμαστές του.

Με χιλιάδες μηνύματα θαυμαστών γέμισε το επίσημο fan club του στο Facebook, κάτω από την ανάρτηση φωτογραφίας που ανέβασε, λίγα λεπτά μετά την τραγική είδηση του θανάτου του.

«Καλό ταξίδι Βασίλη», έγραψε ένας θαυμαστής.

«Κρίμα Άρχοντα μου…. κρίμα… είχες δώσει τόσα από τα τραγούδια σου και άλλα τόσα σαν άνθρωπος. Είχαμε την ελπίδα μια συναυλία σου ακόμη αλλά θα την δώσεις στους αγγέλους…Καλό παράδεισο Άρχοντα», έγραψε ένας άλλος fan του Βασίλη Καρρά.

«Καλό ταξίδι. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Μας “συνόδευσες” όλα τα χρόνια της εφηβείας μας και θα συνεχίσεις να το κάνεις. Αφήνεις μεγάλο κενό. Θερμά συλλυπητήρια και δύναμη στους οικείους», έγραψε στο facebook μια θαυμάστρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.