ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χιού Τζάκμαν: Πρόβλημα στις φωνητικές χορδές του αντιμετωπίζει ο γνωστός ηθοποιός

«Έκανα ζημιά στη φωνή μου με τον Wolverine» είπε

Χιού Τζάκμαν: Πρόβλημα στις φωνητικές χορδές του αντιμετωπίζει ο γνωστός ηθοποιός

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Χιού Τζάκμαν, αφού όπως δήλωσε στο BBC «έχω κάνει κάποια ζημιά στη φωνή μου με τον Wolverine».

«Το φαλσέτο μου δεν είναι όσο δυνατό ήταν και αυτό το αποδίδω ευθέως στα γρυλίσματα και τα ουρλιαχτά», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Ο δάσκαλος φωνητικής μου στη δραματική σχολή θα τρομοκρατούνταν με κάποια από τα πράγματα που έκανα (ως Wolverine», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χιου Τζάκμαν. Εξήγησε πως στη σχολή έμαθε μια τεχνική για το πώς να φωνάζει, χωρίς να καταστρέφει τη φωνή του. «Όμως, με τον Wolverine έκανα κάποια πράγματα που πιστεύω ότι έκαναν ζημιά στη φωνή μου», συμπλήρωσε.

Αυτό το διάστημα ο ηθοποιός «δουλεύει» πάνω σε αυτό το ζήτημα και συνεργάζεται με δάσκαλο φωνητικής. «Για κάθε ρόλο καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια, τόσο για τη σωματική κίνηση, όσο και την προετοιμασία της φωνής μου», συμπλήρωσε.

Ο Χιού Τζάκμαν έχει δηλώσει πως η προετοιμασία του για το Deadpool 3, τη νέα ταινία στην οποία θα υποδυθεί τον Wolverine, θα είναι η βασική ασχολία του, τους επόμενους μήνες.

«Θα έχουμε έξι μήνες από το τέλος του The Music Man μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Δεν θα κάνω άλλη δουλειά. Θα είμαι με την οικογένειά μου και θα προπονούμαι», είχε δηλώσει σε συνέντευξη στο CNN τον Ιανουάριο και είχε συμπληρώσει: «Είμαι σε πραγματικά καλή φυσική κατάσταση τώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.