ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χωρίζουν Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; – «Σύννεφα» στη σχέση του ζευγαριού

Στα χωρίσματα φέρεται να είναι το ζευγάρι

Χωρίζουν Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; – «Σύννεφα» στη σχέση του ζευγαριού

Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φέρεται να είναι στα χωρίσματα, καθώς το ζευγάρι αναμένεται να βάλει τέλος στη σχέση του.

Οι φήμες για σοβαρή κρίση στη σχέση των Στάθη Σχίζα και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κυκλοφορούν εδώ και ημέρες και παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι πριν λίγο καιρό έκανε ένα ταξίδι στο εξωτερικό από όπου πόσταρε κοινά στιγμιότυπα.

Λεπτομέρειες για το τι οδήγησε Σχίζα και Παναγιώταρου να οδεύουν προς το τέλος της σχέσης τους δεν υπάρχουν, ωστόσο όπως μεταδόθηκε σήμερα στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται, φέρονται να περνούν σοβαρή κρίση και η κατάσταση φαίνεται ότι είναι μη αναστρέψιμη.

Συγκεκριμένα η ρεπόρτερ της εκπομπής είπε:

«Το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι η σχέση αυτή ολοκληρώνεται άδοξα. Μιλάμε για έναν χωρισμό που θα σκάσει σίγουρα τις επόμενες ημέρες, υπάρχει σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Παρόλο που τους είχαμε δει πριν από μερικές εβδομάδες να ταξιδεύουν στο εξωτερικό ανεβάζοντας αναρτήσεις στα social media, γνωρίζω όμως από φίλους τους πως περνάνε μια σοβαρή κρίση και είναι μια ανατρέψιμη η κατάσταση, ώστε να παραμείνουν ζευγάρι».

Το ζευγάρι αποκάλυψε τη σχέση του ουσιαστικά πέρυσι ενώ ο Στάθης Σχίζας ήταν μέσα στο Survivor με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση στο πλευρό του στον τελικό του ριάλιτι που έγινε στην Ελλάδα και στον οποίο ανακηρύχθηκε νικητής ο επιχειρηματίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υστερα από μερικούς μήνες ο Στάθης Σχίζας έφυγε και πάλι για Αγιο Δομίνικο προκειμένου να συμμετάσχει στο Survivor All Star από όπου αποχώρησε οικειοθελώς μετά τα όσα συνέβησαν με την είσοδο στο παιχνίδι της Ελευθερίας Ελευθερίου, όσα φέρεται να του είπε και την μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.