ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζ.Μελάς για Σ.Γονίδη: «Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε – Αγαπιόμαστε πάρα πολύ»

«Ήταν ένα αυθόρμητο φιλί»

Ζ.Μελάς για Σ.Γονίδη: «Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε – Αγαπιόμαστε πάρα πολύ»

Ο Ζαφείρης Μελάς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το φιλί που του έδωσε στο στόμα, ο Σταμάτης Γονίδης. 

«Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Ήταν ένα αυθόρμητο φιλί, που δεν νομίζω ο κόσμος να το παρεξηγήσει. Τηλεφωνηθήκαμε χθες και του είπα: «Τι έγινε ρε συ Σταμάτη; Viral γίναμε!». Ήταν πάρα πολύ καλό, βέβαια ξαφνιάστηκα κάποια στιγμή γιατί δεν περίμενα να με φιλήσει στο στόμα», είπε στην αρχή ο Ζαφείρης Μελάς.

@giannismaur17

#gonidis #mellas #athens #mpouzoukia

♬ πρωτότυπος ήχος – Γιαννης Μαυριδης

Ο τραγουδιστής στη συνέχεια πρόσθεσε… «Εγώ πίστευα ότι θα με φιλήσει στο μάγουλο, όλα καλά. Εκτός του ότι ξαφνιάστηκα, μετά που το σκεφτόμουνα έλεγα εντάξει είμαστε πολύ φίλοι κι αγαπιόμαστε πάρα πολύ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.