ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζ.Μελάς για Β.Καρρά: «Δεν πήγα να τον δω γιατί δεν θα αντέξω – Είναι δύσκολα τα πράγματα»

«Δεν ήθελα να τον ενοχλήσω, γιατί σέβομαι αυτόν τον Γολγοθά που τραβάει»

Ζ.Μελάς για Β.Καρρά: «Δεν πήγα να τον δω γιατί δεν θα αντέξω – Είναι δύσκολα τα πράγματα»

Ο Ζαφείρης Μελάς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά, τονίζοντας πως «δεν πήγα να τον δω, γιατί δεν θα αντέξω».

«Μίλησα με τον Βασίλη Καρρά την περασμένη εβδομάδα, είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν πήγα να τον δω, γιατί δεν θα αντέξω να τον δω. Μακάρι ο Θεός να τον έχει καλά, να γίνει καλά, να γυρίσει πάλι πίσω κοντά μας. Μου είπε ότι δεν είναι καλά. Δεν μπορούσε να μου πει κάτι άλλο», σημείωσε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Χάρηκε που τον πήρα, γιατί είχαμε να μιλήσουμε καιρό. Δεν ήθελα να τον ενοχλήσω, γιατί σέβομαι αυτόν τον Γολγοθά που τραβάει. Με τον Βασίλη έχουμε περάσει πάρα πολλά, μαζί σκαρφαλώναμε για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Βέβαια, εκείνος γνώρισε πολύ μεγαλύτερη δόξα από μένα και καλά έκανε, χαίρομαι για αυτόν. Ποτέ δεν κοιταχτήκαμε λοξά, πάντα μιλούσαμε με τα μάτια καρφωμένα πάνω μας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία και το λαϊκό τραγούδι.

«Προσπαθώ να το κάνω για τον λαϊκό κόσμο. Υπάρχει κόσμος που ακόμα αγαπά το λαϊκό τραγούδι και προσπαθεί να το τραγουδήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν δουλεύεις και αγαπάς αυτό που κάνεις, η ανταμοιβή έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Έχω εκμεταλλευτεί σωστά την επαγγελματική μου επιτυχία. Υπήρξαν αδικίες που έχω ζήσει από συναδέλφους, αλλά τους ξέρουμε ποιοι είναι. Έχω δημιουργήσει αρκετές και καλές φιλίες στον χώρο. Έχουμε συνεργαστεί πολλά χρόνια και κρατάει μέχρι σήμερα η φιλία μας», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.