ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ζ.Ντεπαρντιέ: Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν νέες κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις

«Ποτέ, μα ποτέ, δεν έχω κακοποιήσει γυναίκα» είπε ο Ζ.Ντεπαρντιέ

Ζ.Ντεπαρντιέ: Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν νέες κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Η γαλλική αστυνομία ανέκρινε τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ ύστερα από τις καταγγελίες δύο γυναικών για σεξουαλικές επιθέσεις στο περιθώριο γυρισμάτων. 

Τελικά ο διάσημος ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Η πρώτη καταγγελία έγινε από διακοσμήτρια που εργαζόταν το 2021 στα γυρίσματα της ταινίας Les Volets Verts. Ο δικηγόρος της είπε στο BFMTV ότι «καθώς περνούσε από διάδρομο όπου ήταν καθισμένος ο κ. Ντεπαρντιέ, εκείνος την άρπαξε, ακινητοποιώντας την ανάμεσα στα πόδια του, και τη θώπευσε», συμπληρώνοντας ότι «αισθάνθηκε εντελώς ανίσχυρη, ανήμπορη να ξεφύγει από την παγίδα του».

Η δεύτερη καταγγελία έγινε από βοηθό παραγωγής στα γυρίσματα της ταινίας Le magician et les Siamois (2014).

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ έχει αρνηθεί κατ’ επανάληψη όσα του καταλογίζονται. Ένας εκ των δικηγόρων του ηθοποιού, ο Κριστιάν Σεν-Παλέ, είπε σήμερα στο BFMTV ότι ο πελάτης του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο Ντεπαρντιέ βρίσκεται στο μικροσκόπιο των γαλλικών αρχών από το 2020, μετά την καταγγελία της ηθοποιού Σαρλότ Αρνού ότι έπεσε θύμα βιασμού τον Αύγουστο του 2018.

Η ηθοποιός Ελέν Νταράς έχει επίσης καταθέσει εναντίον του μήνυση για σεξουαλική επίθεση κατά την διάρκεια γυρίσματος το 2007. Αυτή η μήνυση στάλθηκε στο αρχείο από την εισαγγελία του Παρισιού λόγω παραγραφής.

Στην Ισπανία, μήνυση έχει κατατεθεί κατά του Ζεράρ Ντεπαρντιέ από τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Ρουθ Μπάσα, η οποία τον κατηγορεί ότι τη βίασε το 1995.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ποτέ, μα ποτέ, δεν έχω κακοποιήσει γυναίκα», υπογράμμισε ο 75χρονος Ζεράρ Ντεπαρντιέ σε ανοικτή επιστολή που δημοσιεύθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στην εφημερίδα Le Figaro, αναφερόμενος στις κατηγορίες της Σαρλότ Αρνού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.